Isala Tpod | theaterpodcast

Vol trots presenteren we onze eigen podcast: de Isala Tpod. In deze theaterpodcast vertellen de bevlogen theaterkenners Ed Struijlaart en Theo Ham elke aflevering over één aspect van theatermaken, ook met iemand uit het vak. Ook geven ze theatertips. Maar er is meer!

Verder komt een Isala-bezoeker aan het woord en natuurlijk krijgt u een toegift. Kortom, twee mannen op zoek naar de magie van theater. Een leuk kijkje achter de schermen van het theater voor u, terwijl u ondertussen ook nog wat opsteekt over theatermaken. Bekijk de trailer voor een voorproefje!makers We hebben fantastische presentatoren voor onze podcast: theatermaker, kenner en liefhebber Theo Ham en singer-songwriter en presentator Ed Struijlaart. De twee zijn al jaren vrienden van het Isala en wonen in onze regio. Bovendien zijn het aanstekelijke vertellers. 

luisteren Alle afleveringen van de podcast zijn te beluisteren via Spotify. Liever luisteren en kijken tegelijk? Bekijk de podcast dan via YouTube.

mail ons Heeft u een vraag voor de mannen, wilt u ook als bezoeker in de podcast of weet u een leuke gast voor in de podcast? We horen het graag van u via isalatpod@isalatheater.nl.