Onze podcastmakers

De presentatoren van onze Isala Tpod zijn singer-songwriter en radio-dj Ed Struijlaart en theatermaker, kenner en liefhebber Theo Ham. De twee zijn al jaren vrienden van het Isala en wonen in onze regio. Bovendien zijn het aanstekelijke vertellers. 

Ed Struijlaart
is singer-songwriter van prachtige liedjes, heeft een fascinatie voor de gitaar en deed met zijn theatershows altijd het Isala aan. Ook bij andere evenementen was hij van de partij, zoals Smaack en het Isala Terras.

Verder heeft hij zijn eigen radioshow bij Radio Veronica en een podcast: Gitaarmannen. Hij schrijft ook liedjes voor anderen, zoals de titeltrack voor de bioscoophit van Weg van jou en alle muziek voor de musical SOOF. Ed bracht Make it on your own uit. Deze track is inmiddels meer dan 23 miljoen keer gestreamd op Spotify.
Theo Ham
was jarenlang directeur en artistiek leider van Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland, waar hij veel jongeren uit de regio heeft geholpen hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. Het Isala heeft een intensieve samenwerking met hem en JTH.

Theo is een groot theaterliefhebber en bezoekt vele voorstellingen per jaar in het Isala, de rest van Nederland en in Londen, waar hij graag inspiratie opdoet. Bovendien heeft hij veel kennis over theatermaken, kan hij hier smakelijk over vertellen en heeft hij veel vrienden uit het vak: regisseurs, choreografen en meer.