Pluche+

Wilt u graag op de eerste rij zitten (of een andere specifieke plaats in de zaal) en verrast worden door mooie aanbiedingen? Met het Pluche+lidmaatschap van het Isala Theater geniet u een seizoen lang van deze en andere leuke plussen.

Pluche+ worden Pluche+ wordt u al vanaf € 52,00 per seizoen. De voordelen die u voor dit bedrag terugkrijgt, staan hieronder. U kunt ook besluiten méér te betalen voor Pluche+ en ons zo te steunen in onze culturele missie. Kies dan een knop met een ander bedrag. Handig: u kunt het lidmaatschap én de voorstellingen van uw keuze samen in één bestelling plaatsen. U krijgt dan direct voorrang. Het lidmaatschap is ook verkrijgbaar via het bespreekbureau. 

de voordelen van Pluche+
U ontvangt als eerste de nieuwe seizoensbrochure.

+ U krijgt aan het begin van het seizoen een kleine week exclusief voorrang bij het reserveren van uw entreebewijzen.

+ U hoort (wanneer mogelijk) ook tijdens het seizoen als eerste wanneer er een nieuwe voorstelling in de verkoop gaat.

+ U krijgt een forse korting op drie bijzondere voorstellingen. De lijst met voorstellingen waaruit u kunt kiezen ontvangt u in oktober.

+ U ontvangt een paar keer per seizoen een lastminute-aanbieding die exclusief geldt voor mensen met een Pluche+lidmaatschap.

+ U mag gratis naar de Proloog in 2024, de feestelijke aftrap van het nieuwe seizoen met voorproefjes van een aantal voorstellingen die later in het Isala te zien zijn. Ook geven we een toelichting op het verdere programma.