voor € 35,- per maand onbeperkt naar voorstellingen met de Podiumpas

Met de Podiumpas kunt u voor € 35,- per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 55 aangesloten podia in Nederland, ook bij het Isala Theater. En de lijst groeit nog steeds. Laat u ook eindeloos inspireren en verrassen door al het moois dat we te bieden hebben! 

Geïnteresseerd in een Podiumpas? Bestel 'm dan meteen via deze link. Op de website van Podiumpas vindt u ook een overzicht van de aangesloten theaters.

Al in bezit van een Podiumpas en wilt u bij ons een voorstelling bezoeken? Dit is hoe het werkt:

- Een kaart reserveren kan op dit moment uitsluitend via het bespreekbureau, aan de balie, telefonisch of per mail. Online reserveren wordt later dit jaar mogelijk. 
- De pas is persoonsgebonden. U kunt per pas dus één kaart reserveren. 
- Reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling.
-De gereserveerde kaart kunt u ophalen op de dag zelf vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling, op vertoon van uw pas.
- Met de Podiumpas kunt u een kaart reserveren voor bijna alle reguliere voorstellingen in het Isala Theater. Uitverkochte voorstellingen, voorstellingen met een wachtlijst, verhuringen (zoals Jongerentheater Quint, Jeugdtheaterhuis, een lunchconcert, The Elvis Concert), voorstellingen met eten (zoals Bij Robèrt... van Beckhoven), Moord in Isala, Isala pubquiz en films zijn uitgesloten.
- Bent u toch verhinderd, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten via info@isalatheater.nl. Dan kunnen we nog iemand anders blij maken.

meer informatie Ga naar podiumpas.nl voor meer informatie en veelgestelde vragen. Staat het antwoord er toch niet bij, mail dan naar klantenservice@podiumpas.nl.

Tijd voor avontuur! Wat gaat u ontdekken met de Podiumpas? Bekijk het volledige programma van het Isala Theater en laat u inspireren en verwonderen!