online en hybride evenementen

Vergaderen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten kunnen door de coronacrisis niet altijd meer fysiek op dezelfde locatie plaatsvinden. In plaats daarvan zijn ze (gedeeltelijk) online. Door onze technische voorzieningen maken we gemakkelijk ook uw evenement  online. Wilt u liever een hybride evenement organiseren? Dan combineren we zonder problemen live ontmoetingen met online publiek.

Het Isala Theater heeft alle technische apparatuur, vaardigheden en de creativiteit in huis om uw evenement te organiseren in een veilige omgeving. De zalen en de foyers zijn helemaal naar wens in te richten voor elke setting. Door middel van projectie, verlichting en decor creëren we de juiste sfeer, passend bij uw bedrijf.

Tafelgesprekken, optredens en kennisuitwisseling van sprekers, het is allemaal mogelijk in onze zalen. En we hebben de mogelijkheden uw presentatie of congres prachtig online te streamen.

online interactie

We kunnen via verschillende platformen streamen, waarbij ook online interactie mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan chatten, plenaire sessies en skype-gesprekken.

contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie. Samen met onze partners maken we er dan een digitaal succes van.