algemene informatie

Hier vindt u praktische informatie over uw bezoek aan het Isala Theater. Sommige van deze regels gelden niet gedurende de periode dat een theaterbezoek anders dan normaal is door het coronavirus. Dat is het geval bij de informatie over de garderobe, restitutie bij verhindering en consumpties. Lees hierover meer op de pagina veilig naar het Isala.

portemonneeloze pauze Op de avond zelf hoeft u niet te betalen voor een drankje in de pauze. Dit is inbegrepen in uw entreekaartje (met uitzondering van speciale evenementen, films en aanbiedingen).

slechthorenden
De grote zaal beschikt over een modern infrarood geluidssysteem voor wie minder goed hoort. Kinbeugels (voor slechthorenden) zijn verkrijgbaar bij het bespreekbureau en de garderobe. Na afloop van de voorstelling kunt u deze kinbeugels inleveren bij de garderobe. Voor mensen met een gehoorapparaat zijn er enkele ringleidingen beschikbaar. Het infrarode geluidssysteem is alleen in de grote zaal.

mindervaliden
Het Isala Theater is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn in de grote zaal vier rolstoelplaatsen beschikbaar. Op het zijbalkon van de Luc Lutz zaal is eveneens plaats voor enkele rolstoelen. Het Isala Theater beschikt over een aangepaste sanitaire voorziening.

maken van opnamen
Het is niet toegestaan tijdens de voorstelling foto-, video- of geluidsopnamen te maken, tenzij de artiest nadrukkelijk toestemming geeft.

garderobe
Uit veiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan jassen mee te nemen in de zaal. Bij alle voorstellingen is het gebruik van de bewaakte garderobe bij de service inbegrepen.

reductieregelingen Houders van een CJP-pas en mensen van 65 jaar en ouder krijgen op de meeste voorstellingen korting. Bij het afhalen van de kaarten moet de pas of het identiteitsbewijs worden getoond. Ook kinderen tot 14 jaar krijgen bij sommige voorstellingen korting. Zie hiervoor ons programma.

studenten/scholieren 50% korting Jongeren met een studenten- of leerlingenpas krijgen op de dag zelf op vertoon van hun pas 50% korting op alle voorstellingen, mits niet uitverkocht, met uitzondering van Isala Films en exclusief pauzedrankje.

duplicaatkaarten
Bij verlies van uw toegangsbewijs is een duplicaat verkrijgbaar à € 2,50 per kaart.

verhindering
Als u onverhoopt verhinderd bent, kunt u uw kaarten omwisselen voor een tegoedbon. We brengen voor deze service € 2,50 administratiekosten per kaart in rekening. Meld uw verhindering aan via info@isalatheater.nl en we sturen u binnen een week de tegoedbon per e-mail toe. Let op: binnen 24 uur voor de voorstelling nemen wij geen kaarten meer retour.

Podium Cadeaukaart en Nationale Bioscoopbon
Zoekt u een origineel cadeau of relatiegeschenk? Met de Podium Cadeaukaart geeft u een unieke ervaring cadeau. De kaart is verkrijgbaar en inwisselbaar bij het Isala Theater en veel andere theaters en concertgebouwen in Nederland, en via www.podiumcadeaukaart.nl. Ook Nationale Bioscoopbon kopen kunt u bij ons kopen (vanaf € 10,-). U kunt deze bonnen gebruiken voor Isala Film.

wijzigingen Het Isala Theater kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen in programma’s. Als een voorstelling niet doorgaat of verplaatst wordt naar een andere datum, brengen wij u zo spoedig mogelijk persoonlijk op de hoogte.
 
laatkomers Als u te laat bent, kunnen we u alleen bij een geschikte onderbreking in de voorstelling in de zaal toelaten. Uw gereserveerde plaats kan meestal pas na de pauze worden ingenomen. Laatkomers kunnen geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.
 
roken Alle ruimten in het theater zijn vanaf 1 juli 2008 rookvrij.

consumpties Het is niet toegestaan consumpties te nuttigen in de zaal. Het is ook niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties te nuttigen in het theater.

bezoekersvoorwaarden Voor overige zaken zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) van toepassing. Een exemplaar is verkrijgbaar bij het bespreekbureau of bekijk de digitale versie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie