algemene informatie

Hier vindt u praktische informatie over uw bezoek aan het Isala Theater, voor de evenementen tot en met 31 december 2020.

Hoe we u een onbezorgd bezoek geven ten tijde van COVID-19 kunt u vinden op de pagina veilig naar het Isala.

consumptie inbegrepen Op de avond zelf hoeft u niet te betalen voor het drankje bij binnenkomst. Dit is inbegrepen in uw entreekaartje (met uitzondering van speciale evenementen en aanbiedingen). Uw drankje mag mee in de zaal.

slechthorenden
De grote zaal beschikt over een modern infrarood geluidssysteem voor wie minder goed hoort. Kinbeugels (voor slechthorenden) zijn verkrijgbaar bij het bespreekbureau. Voor mensen met een gehoorapparaat zijn er enkele ringleidingen beschikbaar. Het infrarode geluidssysteem is alleen in de grote zaal.

mindervaliden
Het Isala Theater is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn in de grote zaal twee rolstoelplaatsen beschikbaar. Op het zijbalkon van de Luc Lutz zaal is eveneens plaats voor enkele rolstoelen. Het Isala Theater beschikt over een aangepaste sanitaire voorziening. Bent u slecht ter been en wilt u op een specifieke plaats zitten in een zaal waar 1,5 meter afstand van elkaar gehouden moet worden, geef dit dan op de avond zelf aan bij een van onze medewerkers.

maken van opnamen
Het is niet toegestaan tijdens de voorstelling foto-, video- of geluidsopnamen te maken, tenzij de artiest nadrukkelijk toestemming geeft.

garderobe
De garderobe is voorlopig niet beschikbaar. Neem uw jas mee naar de zaal en leg deze zo neer dat deze geen gevaar vormt bij een calamiteit.

reductieregeling Kinderen tot 14 jaar krijgen bij sommige voorstellingen korting. Zie hiervoor ons programma.

duplicaatkaarten
Bij verlies van uw toegangsbewijs is een duplicaat verkrijgbaar à € 2,50 per kaart.

verhindering
Als u onverhoopt verhinderd bent of als u gezondheidsklachten heeft, kunt u tot aanvang van de voorstelling uw kaarten retourneren. U ontvangt dan een Isala tegoedbon voor het volledige bedrag. Meld uw verhindering via info@isalatheater.nl en we sturen u binnen een week per e-mail de tegoedbon.

Podium Cadeaukaart en Nationale Bioscoopbon
Zoekt u een origineel cadeau of relatiegeschenk? Met de Podium Cadeaukaart geeft u een unieke ervaring cadeau. De kaart is verkrijgbaar en inwisselbaar bij het Isala Theater en veel andere theaters en concertgebouwen in Nederland, en via www.podiumcadeaukaart.nl. Ook Nationale Bioscoopbon kopen kunt u bij ons kopen (vanaf € 10,-). U kunt deze bonnen gebruiken voor Isala Film.

wijzigingen Het Isala Theater kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen in programma’s. Als een voorstelling niet doorgaat of verplaatst wordt naar een andere datum, brengen wij u zo spoedig mogelijk persoonlijk op de hoogte.
 
laatkomers Als u te laat bent, kunnen we u alleen bij een geschikte onderbreking in de voorstelling in de zaal toelaten. Laatkomers kunnen geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie. 
 
roken Alle ruimten in het theater zijn rookvrij.

bezoekersvoorwaarden Voor overige zaken zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) van toepassing. Een exemplaar is verkrijgbaar bij het bespreekbureau of bekijk de digitale versie.