Weergave opties

Een theatercollege saai? Niet als deze goede vertellers hun boeiende shows geven waar u een boel van opsteekt. Zo wordt het Isala Theater een plek voor vermaak én lering.

 • Universiteit van Nederland live

  Wetenschap voor iedereen
  vr 3 nov

  De Universiteit van Nederland, met maandelijks een bereik van 1,2 miljoen volgers via Spotify, brengt met deze liveshow de wetenschap dichterbij. En dat onder de bezielende leiding van presentator en comedian Fuad Hassen.

 • Patrick Nederkoorn en Sjoerd Groeskamp

  Overvloed
  cabaret, klimaat en wetenschap
  vr 8 dec

  In een tijd waarin het ene alarmerende rapport over het klimaat het andere opvolgt, bundelen fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn hun krachten. In de Overvloed doen ze cabaret, klimaat en wetenschap in de blender.

 • Meester Mark

  De grappigste taalfoutjes uit de klas
  vr 19 jan

  Honderdduizenden mensen genieten elke dag van de taalfoutjes die Meester Mark deelt op social media en zijn boek haalde de Bestseller Top 60. Zijn eerste theatervoorstelling staat in het teken van de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen.

 • Omdenken - Zoals verwacht loopt alles anders

  Berthold Gunster
  reprise
  vr 9 feb

  Na twee succesvolle theatertours door het hele land stond Berthold Gunster vorig seizoen in het Isala met een vernieuwde en verbeterde show over het omdenken van problemen. Wegens succes op herhaling!