Isala Etalage


Met trots presenteren we u de Isala Etalage: vijf goede stukken uit ons diverse en prachtige toneelaanbod waar u voor slechts € 15,- naartoe kunt. Waarom we dat doen? Gewoon, omdat we het jammer zouden vinden als ze aan uw aandacht ontsnappen. Voor de prijs hoeft u het nu niet meer te laten, een consumptie is zelfs bij deze prijs inbegrepen.

naar de Isala Etalage

Weergave opties
 • WISH

  DPFC Dance Theater Production 2024
  za 15 jun
  -
  za 29 jun

  Wanneer er een voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst. Geef dan duidelijk aan of het voor Show 2, Show3 of Show 6 is. 

  Get ready voor een onvergetelijke Danstheatershow van DPFC Dance.

  Onze getalenteerde dansers brengen hun passie en creativiteit tot leven door middel van verschillende dynamische & kleurrijke choreografieën. In de voorstelling WISH nemen onze dansers het publiek mee op een betoverende reis vol wensen en verlangens.
  Een dansvoorstelling die het publiek inspireert en laat zien dat het najagen van wensen soms verrassende en ontroerende resultaten kan opleveren.

  Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding

 • Time for Change

  Dansleerlingen Noes Fiolet Studio’s
  za 22 jun
  -
  zo 23 jun

  Noes Fiolet Studio’s neemt jullie mee op een danstrip door de dynamiek van onze samenleving, van het streven naar een beter leven tot het omarmen van diversiteit. Laat je inspireren door de kracht van muziek en de schoonheid van beweging, terwijl we samen streven naar een wereld van positieve verandering.

  Stap deze zomer binnen in een fascinerende wereld van dans! Op 22 en 23 juni 2024 nodigen we je uit voor onze sprankelende zomereindvoorstelling in het bruisende Isala Theater, het culturele hart van Capelle aan den IJssel. Laat je meeslepen op een boeiende ontdekkingsreis door de diversiteit van onze samenleving. Ontdek met ons de kracht van verandering en omarm de pracht van inclusie. Geïnspireerd door iconen als Martin Luther King, Anne Frank en Bob Marley, laten we krachtige woorden tot leven komen in adembenemende dansen.

  Mis deze unieke kans niet om je te laten inspireren door de kracht van zowel live als opgenomen 
  muziek, en de elegantie van beweging. Sluit je aan bij ons streven naar een wereld van positieve 
  transformatie.

  Zaterdag 22 juni
  1e Voorstelling: 15.00 – 17.00 uur (inclusief pauze)

  Zondag 23 juni
  2e Voorstelling: 11.00 – 13.00 uur (inclusief pauze)
  3e Voorstelling: 15.00 – 17.00 uur (inclusief pauze)

  Reserveer vandaag nog jouw plek voor een van onze voorstellingen!

  Kaartverkoop:
  Exclusief verkrijgbaar via Isala Theater – Stadsplein 5 – Capelle a/d IJssel

  Beschikbaar op verschillende manieren:
  Online reserveren op www.isalatheater.nl (geen reserveringskosten)
  Aan de kassa op dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur
  Telefonisch bereikbaar via 010-4586400 tijdens bovenstaande tijden.

  Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding

 • Cultural Evenings

  Wolfert Bilingual/ Wolfert Tweetalig
  di 25 jun
  -
  do 27 jun

  Welcome to the Cultural Evenings of Wolfert Bilingual!

  Please make sure you have received your free ticket(s) by e-mail. A print screen of the order process is not a valid entrance ticket.

  We are excited to announce the return of our Cultural Evenings! Join us for a night filled with captivating acts and performances showcasing the incredible talents of our students. The second half of the evening we will bring you the much-anticipated theatre show by our school theatre group, The Blaauwe Broek. This year's play is intriguingly titled "A Mermaid is Drowning, a Little?".

  Come and be enchanted by the creativity and dedication of our performers. Mark your calendars and don't miss out on this unforgettable evening!

  If you don't have an account with the Isala Theater yet, you first have to create an account before you can easily order your ticket(s). Please read the manual if necessary. 

 • Albeda Dansinstructeur presenteert:

  24/7
  Kaartverkoop start 1 juni om 13.00 uur
  di 2 jul

  Stap in de veelzijdige wereld van dans met onze nieuwste voorstelling 24/7. Dit jaar nodigen we je uit om een week lang het leven van een dansinstructeur mee te maken – een leven dat wij elke dag, elk uur, intens beleven.

  Beleef de week van een danser:

  Sassy but Classy Saturday We beginnen met een knal! De zaterdag staat voor een spetterend begin van het weekend én de show.

  Stilly Sunday Zondag is onze rustdag, een moment van serene schoonheid en ingetogen beweging.

  Manic Monday De werkweek start met veel drukte en de opstart van de dagelijkse rituelen, daarnaast de start van training omgezet in dynamische dans.

  Trippy Tuesday Vol motivatie en enthousiasme dompelen we ons onder in de betovering van de week.

  Wicked Wednesday We zijn halverwege de week. Het is de dag van doorzettingsvermogen, energieherstel en soms ook een kleine viering dat de eerste helft van de week achter de rug is.

  Torpid Thursday Het weekend is in zicht, maar we voelen nog de zwaarte van de week.

  Festive Friday We vieren het einde van de week met een explosieve afterparty!

  Kom en laat je meevoeren in de unieke reis van onze dansweek. Voel de energie, ervaar de passie, en beleef de emoties die elke dag met zich meebrengt.

  De opleiding Albeda dansinstructeur: Heb je een passie voor dans en wil je die delen met anderen? Bij het Albeda Danscollege kun je van je droom een beroep maken. Onze opleiding tot dansinstructeur bereidt je in drie jaar voor op een professionele carrière in diverse stijlen en doelgroepen binnen de danswereld.

  Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding

 • Yaadon Ki Raat / Mukesh Ki Yaad

  A tribute to Ramnarain Sewram
  zo 1 sep

  Een tribute to Ramnarain Sewram.

  Music by: Veena Orchestra o.l.v. Renaldo Rahamat

  From New York: Devindra Pooran
  From Surinam: Sanjay Sewram

  And more...

  Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding

 • Samen uit

  Henry en Joshua Timisela
  zo 29 sep

  ‘Samen uit' is het derde programma van The Lucu Factory. 

  Samen Uit - De Gebroeders Timisela

  Stel je voor, een koude winteravond - november 2014... Het debuut van de broers op het podium. Na een hartverwarmende voorstelling blijven Henry en Joshua Timisela achter, hun harten nog bonzend van de avond. Er zouden nog vele uitverkochte avonden volgen. Maar na dit succes nam hun verhaal een duistere wending. Een mysterieuze figuur, gehuld in een corduroy hoed, dook op en zette hun eens onbreekbare band onder druk met een duistere belofte.

  Broers herenigd op het podium.
  Na een decennium van succes en een tijdelijke scheiding, zijn Henry en Joshua Timisela eindelijk terug op het podium, en ze brengen een verhaal dat rechtstreeks uit het hart komt. In ‘Samen uit' nemen de broers je mee op een emotionele reis door hun leven, hun successen en hun uitdagingen.

  Het begon allemaal tien jaar geleden, toen Henry en Joshua hun eerste succesvolle stappen op het podium zetten en de Nederlandse theaterwereld veroverden met hun unieke mix van humor, herkenning en levenslessen. Het grote succes had echter ook een keerzijde. In 2014 wachtte een mysterieus persoon de broers op na hun eerste voorstelling. Hij droeg een hoed van corduroy, sprak de broers aan en voorspelde succes. Daar werd tegelijkertijd een belofte gedaan. Door de drukte van het werk, vaderschap, relaties, raakte deze belofte verloren. Maar nu is het tijd om terug te keren naar waar het allemaal begon en de belofte aan mr. Corduroy in te lossen. En om deze persoon weer terug te vinden. Niet geheel toevallig begint deze voorstelling in hun geboortestad Tiel en maken de broers wederom een fantastische reis. 

  ‘Samen uit' is meer dan alleen een theatervoorstelling; het is een emotionele reünie van twee broers die hun unieke band met het publiek willen delen. Beleef een avond vol emotie, inspiratie en hereniging!

  ‘Samen uit' is het derde programma van The Lucu Factory. Joshua Timisela (Tiel, 1984) maakte met het productiehuis eerder twee succesvolle solo-shows. Het derde programma is ter gelegenheid van het theateravontuur dat 10 jaar geleden begon. Dat doet Joshua met zijn broer. Henry Timisela (Tiel, 1978) is de huidige directeur van Museum Maluku in Den Haag. Samen schreven zij hun nieuwste productie. Deze landelijke tour start in hun geboorteplaats Tiel en trekt met de voorstellingen het land in. De broers wonen beiden in Rotterdam.

  Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding

   

 • Trio Cor Nuiten XL

  Bijna thuis
  zo 1 dec

  Vanaf 2017 tourt dit uit de hand gelopen trio langs vestzaktheaters in Nederland en Vlaanderen met (eigen) ver- en hertalingen van Leonard Cohen nummers. Ook dit seizoen trekken zij de theaters langs met hun nieuwe voorstelling ‘Bijna Thuis’. Cohen keert in het repertoire terug, maar daarnaast ‘doen’ zij ook liederen van Paul Simon, Crowded House, Johnny Cash en vele andere grootse hits.

  Deze keer met: Don van Dijke, Pim van Alten, Dorien Rozendaal, Andries de Roode, Lola van Duijl, Caramay Schmelzer, Naomi Verlaan, Joost Witsenburg & Jeroen S. Rozendaal.

  Bijna thuis
  Ik was zo graag
  Bijna thuis
  Thuis waar mijn hoofd pas stilstaat
  Thuis waar mijn hartslag traag gaat
  Thuis waar mijn liefste vrijwel zeker op mij wacht

  Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding

 • Matthijn Buwalda

  Sterrenhemel
  do 15 mei

  Met een fonkelnieuw programma komt Matthijn weer naar het Isala Samen met zijn band, zijn nieuwe album ‘Sterrenhemel’, een paar geliefde oude liedjes en zijn verhalen trekt hij het land in.

  Sterrenhemel is een lichtgevende, muzikale reis. Tussen de liedjes door mijmert Matthijn hardop over het alledaagse leven en alles wat dat zo bijzonder maakt. Ontwapenend, grappig, soms ontroerend, maar ook schaamteloos hoopvol. Want onder de sterrenhemel vindt Matthijn de moed om steeds vaker omhoog te kijken.

  Kom een avond naar het Isala en geniet samen met Matthijn en zijn band van dit prachtige nieuwe programma. Dit jaar zal Matthijn ook te zien zijn in het televisieprogramma Beste Zangers.

  De entreeprijzen (vanaf € 29,50) zijn inclusief servicekosten, pauzedrankje en garderobe.