Weergave opties

Elk seizoen staat in het Isala Theater veel muziek geprogrammeerd, van klassiek tot jazz en van tributes tot Nederlandstalig. Meezingen mag altijd!

 • Karin Bloemen & Old School Band

  Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin!
  vr 6 okt

  Enkele jaren gelden speelde Karin Bloemen voor het eerst een ‘old school muzikale theatertour’ samen met de Old School Band, getiteld Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin! Deze voorstelling vond ze zo leuk om te doen en was bovendien zo’n groot succes, dat er een vervolg moest komen.

 • Lunchconcert

  Laureaten van het Prinses Christina Concours
  do 12 okt

  De werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering organiseert een aantal keer per seizoen een concert met jonge talenten van het Prinses Christina Concours. 

 • Story of boybands

  Charly Luske, Leon Sherman en Tommie Christiaan
  vr 13 okt

  Charly Luske is terug met wederom een waanzinnige tribute show. Na de succesvolle Story of George Michael en Story of Robbie Williams is het dit keer tijd voor de Story of boybands.

 • İlkay Akkaya

  Concert
  zo 15 okt

  İlkay Akkaya in het Isala Theater!

 • Niels Geusebroek

  sings Coldplay
  do 19 okt

  Wie Niels Geusebroek zegt, zegt singer-songwriter, de hits Year of summer en Take your time girl. In 2018 speelde Niels met zijn band in uitverkochte popzalen de grootste hits van Coldplay en nu zetten zij gegarandeerd ook de theaters op hun kop.

 • The Dutch Eagles

  New horizon
  vr 20 okt

  Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 • Bovenste Knoopje Open

  Hoe is het water?
  Nederlandstalige
  vr 20 okt

  Sjoerd wordt in zijn vriendenkring niet voor niets ‘de eeuwige optimist’ genoemd. In Hoe is het water? brengt hij, samen met zijn band, hartverwarmende liedjes ter ontlading van een tijd die soms welhaast apocalyptische trekjes heeft.

 • Musical Autumn nights

  Anne Appelo, Tessa Sunniva e.a.
  m.m.v. Jeugdtheaterhuis Capelle
  za 21 okt

  Een theaterconcert dat u meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals. Beleef de magie van Broadway en West End in één avond met vijf topvocalisten, een liveband en leden van Jeugdtheaterhuis Capelle.

 • Renée van Wegberg & Bettina Holwerda

  #PERFECT
  Een theaterconcert met herkenbare verhalen door vrouwen van nu
  di 24 okt

  Renée van Wegberg en Bettina Holwerda zijn al jaren leading ladies in het theater. Samen met drie mannelijke muzikanten presenteren ze een avond vol mooie liedjes en herkenbare verhalen over het moederschap, relaties en werk.

 • Sven Hammond Big Band

  plays Ray Charles
  do 9 nov

  Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 • Mell & Vintage Future

  Roots & Romance III
  vr 10 nov

  Verwacht in Roots & Romance III nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band. Met een geweldig mooi geluid dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem.

 • Vrienden van Jan hebben een Rot-avond

  Marjolein Meijers e.a.
  Ode aan Jan Rot
  za 11 nov

  Je gaat toch wel een voorstelling maken met mijn liedjes?’

 • Joël Borelli

  Introducing: Joël Borelli
  di 14 nov

  Introducing: Joël Borelli is een energieke avond vol entertainment en muzikaliteit.

 • Lunchconcert

  Laureaten van het Prinses Christina Concours
  do 16 nov

  De werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering organiseert een aantal keer per seizoen een concert met jonge talenten van het Prinses Christina Concours. 

 • Muza Valiaddinzade

  Piano recital
  vr 17 nov

  Al op jonge leeftijd is bij Muza de liefde voor de piano ontstaan en blijkt ze een groot talent te hebben. In 2010 verhuist de familie van Azerbeidzjan naar Oekraïne, maar als de Russen in februari 2022 het land binnenvallen vlucht ze naar Nederland.

 • The very best of Dire Straits

  bROTHERS iN bAND
  za 18 nov

  Na succesvolle tours door Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk en Luxemburg doen bROTHERS iN bAND het Isala aan en staan ze garant voor een avondje Dire Straits op hoog niveau.

 • Her Majesty

  San Francisco city trip
  do 23 nov

  Na het succesvolle Are you ready for the country, waarin de countryrock centraal stond, komen de mannen van Her Majesty nu met een nieuwe voorstelling: San Francisco city trip.

 • The Stones vs The Beatles battle

  Harry Sacksioni, Syb van der Ploeg e.a.
  Het verhaal, de hits en de vete van de twee grootste bands ooit
  vr 1 dec

  In The Stones vs The Beatles battle komt de ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater.

 • The Billy Joel experience: the album tour

  Alexander Broussard & 003
  compleet nieuwe show!
  za 2 dec

  Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: the album tour

 • Happy Camper

  Around the campfire
  bekend van Lowlands en andere festivals
  vr 8 dec

  Around the campfire is een caleidoscopische muzikale theatervoorstelling, waarin Happy Camper u door een achtbaan van emoties leidt met zijn nummers, samen met andere zangers.

 • 3JS

  Acoustic Christmas
  It’s the most wonderful show of the year
  za 9 dec

  Wie al eerder de Acoustic Christmas-show van de 3JS in een altijd uitverkocht Isala heeft gezien, kan het beamen: na het zien van de kerstshow van de 3JS kan de kerstperiode pas echt beginnen.

 • Dj draait…

  disco & dance
  za 9 dec
  -
  za 16 mrt

  Whoop, whoop, deze avond draait onze dj weer de beste dansklassiekers. Dus…  swingen maar!

 • South African road trip

  Roots!
  za 16 dec

  Na een reeks succesvolle voorstellingen op Londen West End komt South African road trip nu naar het Isala met hun gloednieuwe voorstelling Roots!

 • Dennis van Aarssen

  Christmas when you’re here
  zo 17 dec

  Dennis van Aarssen komt deze kerst samen met zijn DvA Bigband voor het eerst naar het Isala Theater met Christmas When you’re here.

 • Christmas with Anúna

  A whisper of paradise
  za 23 dec

  Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Het internationaal befaamde Ierse koor betovert uw gehoor met engelengezang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Dit kerstconcert brengt u gegarandeerd in hemelse sferen.

 • Vuile Huichelaar

  De foute liedjes parade
  Masterclass alles vergeten
  vr 5 jan

  Als kippensoep voor de ziel gaat Vuile Huichelaar door het land. Begonnen als meezingprogramma voor de bedrogen vrouw is Vuile Huichelaar inmiddels een begrip onder duizenden vrouwen en (inmiddels ook) mannen.

 • Supertrap

  Crime of the Century
  een Supertramp-tribute
  vr 12 jan

  De Nederlandse band Supertrap trekt na hun succesvolle Live in Paris en Breakfast in America shows ook dit seizoen weer het land in met de geniale muziek van Supertramp. Dit keer staat het album Crime of the century centraal.

 • Kiki Schippers

  met band
  za 13 jan

  Men neme een brok energie, een gouden strot, een stapel fantastische liedjes en een bus vol geweldige muzikanten en iedere zaal raakt betoverd. Een onvergetelijke avond met Kiki Schippers met band!

 • Ludique!

  LevensLONG
  reprise
  do 18 jan

  Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 • Maame Joses

  zingt Nina Simone
  bekend van The voice of Holland
  vr 19 jan

  Deze voorsteling is helaas geannuleerd. Wie in het bezit is van een entreebewijs krijgt hierover persoonlijk bericht.

van 2