Weergave opties

Voorstellingen in het genre musical en show trakteren u op muziek, zang, gesproken tekst en dans. Een complete ervaring waardoor u helemaal wordt meegezogen. Soms door een groot gezelschap in een indrukwekkende productie, soms solo door één artiest. Het is hoe dan ook genieten.

 • Musical Autumn nights

  Anne Appelo, Tessa Sunniva e.a.
  m.m.v. Jeugdtheaterhuis Capelle
  za 21 okt

  Een theaterconcert dat u meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals. Beleef de magie van Broadway en West End in één avond met vijf topvocalisten, een liveband en leden van Jeugdtheaterhuis Capelle.

 • Peter Corry and friends

  The showman is coming
  try-out
  zo 22 okt

  The showman is coming combineert de passie van Moulin rouge, het spektakel van Barnum en de energie van The greatest showman tot een bruisend variété. 

 • Renée van Wegberg & Bettina Holwerda

  #PERFECT
  Een theaterconcert met herkenbare verhalen door vrouwen van nu
  di 24 okt

  Renée van Wegberg en Bettina Holwerda zijn al jaren leading ladies in het theater. Samen met drie mannelijke muzikanten presenteren ze een avond vol mooie liedjes en herkenbare verhalen over het moederschap, relaties en werk.

 • Alex Klaasen

  No ponies – Een éénmansrevue
  di 12 dec

  Deze voorsteling is helaas geannuleerd. Wie in het bezit is van een entreebewijs krijgt hierover persoonlijk bericht.

 • South African road trip

  Roots!
  za 16 dec

  Na een reeks succesvolle voorstellingen op Londen West End komt South African road trip nu naar het Isala met hun gloednieuwe voorstelling Roots!

 • Mees Kees op kamp

  Merijn Oerlemans, Mylene d’Anjou e.a.
  vanaf 8 jaar | met meet & greet
  vr 22 dec

  Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want jullie mogen allemaal mee op kamp! Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weten we één ding zeker; met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur.

 • Boni de musical

  Urvin Monte, Jeannine la Rose e.a.
  Een held strijdt voor vrijheid
  za 6 jan

  Een grote groep dansers, zangers, acteurs en muzikanten wervelen ons terug naar de slavernij in de 18e eeuw, met zang, spoken word, rap en soul. Boni de musical is een op waarheid gebaseerd spectaculair en meeslepend verhaal, eigentijds-muzikaal op het podium gebracht in de regie van Stanley Burleson.

 • Piaf

  Suzan Seegers, Thomas Cammaert e.a.
  di 16 jan

  Na een leven vol drank, drugs en mannen overleed zestig jaar geleden een van Frankrijks grootste artiesten: Edith Piaf. Een mooi moment voor een nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van deze legende.

 • Pietje Bell en de bende van de Zwarte Hand

  Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven e.a.
  vanaf 6 jaar | Een hartverwarmende familiemusical
  zo 11 feb

  Pietje Bell is een echte feelgood familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. 

 • Släpstick

  The roaring twenties
  reprise
  vr 16 feb

  The roaring twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende belevenis van het decennium komt terug naar het Isala.

 • Je Anne

  Chris Tates e.a.
  try-out | gebaseerd op het Dagboek van Anne Frank
  di 20 feb

  Het tijdloze verhaal uit de dagboeken van Anne Frank in een bijzondere musicalversie: liedjes en dagboekfragmenten (en soms een combinatie van beide) vormen een rode draad door de vertelling van de complete onderduikperiode.

 • Ashton Brothers

  Brothers
  do 7 mrt

  Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 • Tineke Schouten

  De Schouten schoenen aan
  za 6 apr

  Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 • Fien & Teun de musical

  Bonte avond op de boerderij
  vanaf 2 jaar
  zo 14 apr

  Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, komen terug naar het Isala Theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren. Een leerzame, grappige familievoorstelling vol interactie en liedjes.

 • Ver van je bed

  Annick Boer, Martijn Kardol e.a.
  Een cabaretmusical
  di 23 apr

  De cabaretmusical is na jaren van afwezigheid weer terug in de Nederlandse theaters. Een verhaal over uitdagingen die soms zo ver van je bed lijken dat het makkelijker is om ervoor weg te kijken, dan om ze aan te gaan. 

 • Opvliegers: Girls on fire!

  Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman
  ze zijn terug!
  za 11 mei

  Na het overdonderende succes van de theatervoorstelling Opvliegers komen de vriendinnen Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman nu naar Capelle met het feelgoodconcert Opvliegers: Girls on fire!

 • Marlene

  Sven Ratzke, Julia Herfst e.a.
  vr 17 mei

  De internationale theaterhit Marlene komt naar Nederland. Een wervelend muziektheaterstuk over legende Marlene Dietrich met in de hoofdrol de fantastische Sven Ratzke, al twee keer eerder winnaar van de Gouden ARTi SHOCK, de publieksprijs voor het beste bijzondere programma van dat seizoen in het Isala.

 • Frieda Belinfante

  Esther Lindenbergh
  i.s.m. De Nationale Opera
  za 25 mei

  Het waanzinnige levensverhaal van Frieda Belinfante: verzetsheld, cellist, queer vrouwenliefhebber, maar vooral de eerste vrouw ooit die haar eigen symfonieorkest dirigeerde.