Weergave opties

Rotterdamse gezelschappen als Conny Janssen Danst en Scapino Ballet keren (bijna) jaarlijks terug in het Isala met hun nieuwste voorstelling. Daarnaast laten ook andere grote en kleine gezelschappen zien wat ze kunnen, van modern tot klassiek.
 

 • Het Zwanenmeer

  Ballet van de Staatsopera Bulgarije Stara Zagora
  Een romantische balletklassieker
  di 9 jan

  Wereldwijd een van de meest opgevoerde balletten Het Zwanenmeer is dé klassieker onder de klassiekers. Dit keer in het Isala gebracht door het Ballet van de Staatsopera Bulgarije Stara Zagora.

 • Oxygen

  Delusion 2.0
  The next chapter
  za 17 feb

  Deze voorsteling is helaas geannuleerd. Wie in het bezit is van een entreebewijs krijgt hierover persoonlijk bericht.

 • Conny Janssen Danst

  ZIEL
  di 12 mrt

  Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst presenteert de nieuwe voorstelling ZIEL, waarin het verlangen om voluit te leven leidend is. Met een ijzersterke, avontuurlijke groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten.

 • Sleeping beauty

  The Ukrainian Ballet of Peace
  di 19 mrt

  Stap binnen in de betoverende wereld van het Ukrainian Ballet of Peace en beleef het sprookjesachtige verhaal van Doornroosje zoals u het nog nooit eerder heeft gezien.

 • Inleiding

  Origin
  za 18 mei

  Bij een aantal voorstellingen kunt u een inleiding boeken, deze begint altijd een uur voor de voorstelling en duurt ongeveer 30 minuten.

 • Scapino Ballet Rotterdam

  Origin
  za 18 mei

  Voor Origin haalt artistiek directeur Ed Wubbe twee bijzondere internationale choreografen naar Nederland. Een opwindende voorstelling met invloeden uit Chinese dans, Israëlische volksdans en moderne dans.