Weergave opties

Voor wie van muziek houdt maar ook graag iets hoort waarover je kunt nadenken, is er muziektheater in het Isala. 

 • Renée van Wegberg & Bettina Holwerda

  #PERFECT
  Een theaterconcert met herkenbare verhalen door vrouwen van nu
  di 24 okt

  Renée van Wegberg en Bettina Holwerda zijn al jaren leading ladies in het theater. Samen met drie mannelijke muzikanten presenteren ze een avond vol mooie liedjes en herkenbare verhalen over het moederschap, relaties en werk.

 • Orkater: De plantage van onze voorouders

  Malou Gorter en Manoushka Zeegelaar Breeveld
  naar de bekroonde podcast van Maartje Duin en Peggy Bouva
  di 31 okt

  In het herdenkingsjaar 2023, 150 jaar na de ‘beëindiging’ van de slavernij, kruipen Manoushka Zeegelaar Breeveld en Malou Gorter in de huid van Maartje Duin en Peggy Bouva – en hun familieleden – om grip te krijgen op de gezamenlijke koloniale geschiedenis en alles wat daaruit is voortgevloeid. 

 • Terug naar Prinsenplein

  Gershwin Bonevacia
  Een ode aan de onbevreesde ik
  za 18 nov

  Gershwin Bonevacia is dichter, schrijver en performer. Terug naar Prinsenplein is een onderzoek naar het verleden, familiebanden en het kind-zijn. Tegelijkertijd is het een ode aan de jonge onbevreesde ik-figuur en een verwoede poging om die terug te vinden in de volwassen Gershwin.

 • De kwestie Sjostakovitsj

  René Groothof, Dick van den Toorn en Yari van der Linden
  vr 26 jan

  Drie geweldige acteurs spelen afwisselend Sjostakovitsj en alle rollen daaromheen. Een ontroerend en geestig drama tegen de achtergrond van een dictatoriaal regime.

 • Het Wim Sonneveld-complex

  Tarik Moree en Tim Olivier Somer
  een gevecht in vriendschap
  vr 12 apr

  Na een succesvolle zomer op theaterfestival de Parade komen Tarik Moree en Tim Olivier Somer nu met Het Wim Sonneveld-complex naar het Isala Theater. Een muzikale voorstelling over het leven en werk van Wim Sonneveld.

 • Marlene

  Sven Ratzke, Julia Herfst e.a.
  vr 17 mei

  De internationale theaterhit Marlene komt naar Nederland. Een wervelend muziektheaterstuk over legende Marlene Dietrich met in de hoofdrol de fantastische Sven Ratzke, al twee keer eerder winnaar van de Gouden ARTi SHOCK, de publieksprijs voor het beste bijzondere programma van dat seizoen in het Isala.