Weergave opties
 • Muza Valiaddinzade

  Piano recital
  vr 17 nov

  Al op jonge leeftijd is bij Muza de liefde voor de piano ontstaan en blijkt ze een groot talent te hebben. In 2010 verhuist de familie van Azerbeidzjan naar Oekraïne, maar als de Russen in februari 2022 het land binnenvallen vlucht ze naar Nederland.

 • Het Zwanenmeer

  Ballet van de Staatsopera Bulgarije Stara Zagora
  Een romantische balletklassieker
  di 9 jan

  Wereldwijd een van de meest opgevoerde balletten Het Zwanenmeer is dé klassieker onder de klassiekers. Dit keer in het Isala gebracht door het Ballet van de Staatsopera Bulgarije Stara Zagora.

 • Sleeping beauty

  The Ukrainian Ballet of Peace
  di 19 mrt

  Stap binnen in de betoverende wereld van het Ukrainian Ballet of Peace en beleef het sprookjesachtige verhaal van Doornroosje zoals u het nog nooit eerder heeft gezien.

 • Dominic Seldis’ favourites

  Dominic Seldis
  Engelstalig programma
  vr 22 mrt

  Dominic brengt in Dominic Seldis’ favourites zijn twee grootste liefdes samen: muziek en verhalen vertellen. Bijzondere muzikale momenten en fascinerende gebeurtenissen die hem tot een van de meest geliefde klassieke musici in Nederland hebben gemaakt.

 • Micha Molthoff en band

  50 shades to fiddle
  za 6 apr

  De zeer veelzijdige violist Micha Molthoff vertolkt tijdloze vioolthema’s op briljante wijze en vertelt het verleidelijke verhaal van de violist en zijn muze: de viool.

 • Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

  Schandalig mooie opera!
  vr 3 mei

  Na hun succesvolle tournee van de voorstelling Bij twijfel hard zingen zijn Francis van Broekhuizen en Gregor Bak weer terug met een geheel nieuwe voorstelling: Schandalig mooie opera!