steun het Isala Theater

De coronacrisis betekent een zware slag voor de hele culturele sector, ook voor het Isala Theater. We kunnen niet wachten tot deze periode voorbij is en we samen met u weer onbezorgd van mooie voorstellingen genieten.

Veel mensen zijn bezorgd over hoe wij deze crisis doorkomen en vragen ons hoe zij ons kunnen steunen. Hartverwarmend! We vertellen u graag over de mogelijkheden.

doneer het bedrag van uw kaarten Heeft u kaarten voor een geannuleerde voorstelling? Vraag geen geld terug, maar doneer (een deel) van het bedrag. U steunt zo niet alleen ons, maar ook het gezelschap dat de voorstelling zou spelen. 

donatie Doneer eenmalig een bedrag aan het Isala Theater. U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag. 

Pluche+ Vanaf € 49,50 per jaar heeft u een Pluche+lidmaatschap en profiteert u van allerlei voordelen, zoals voorrang bij het begin van de kaartverkoop.

Isala Filmvriend Gaat u regelmatig naar een Isala Film? Dan is het handig en voordelig om u aan te melden als Isala Filmvriend. Voor € 15,50 per seizoen krijgt u op elke Isala Film € 1,00 korting en voorrang bij het begin van de kaartverkoop.

Gulle Gever Vanaf € 250,00 per jaar steunt u ons als Gulle Gever. Als u minimaal vijf jaar doneert, is uw gift aftrekbaar en geniet u bovendien van alle voordelen van het Pluche+lidmaatschap.

Uw betrokkenheid geeft ons extra energie om de toekomst positief in te zien. Bedankt!