Isala Filmvriend

Gaat u regelmatig naar een Isala Film? Dan is het voor u handig en voordelig om u aan te melden als Isala Filmvriend.

voordelen Het Isala Filmlidmaatschap kost € 15,50. Hiervoor krijgt u op elke Isala Film € 1,00 korting en mag u altijd iemand meenemen die dezelfde korting ontvangt. Filmvrienden kunnen bovendien met voorrang filmkaarten bestellen en krijgen maandelijks online de filminformatie toegestuurd. Het persoonsgebonden lidmaatschap is geldig van september 2021 tot en met mei 2022.

aanschaf U kunt het lidmaatschap voor seizoen 2021 - 2022 heel gemakkelijk bestellen via deze website, zie onderaan deze pagina. Nadat wij het lidmaatschap hebben gekoppeld aan uw gegevens, herkent het systeem u als Filmvriend. Dat zorgt ervoor dat u voorrang heeft bij de kaartverkoop en de korting van € 1,00 meteen wordt verrekend. Het lidmaatschap is ook verkrijgbaar via het bespreekbureau

algemene informatie Het theater en bespreekbureau gaan 30 minuten voor aanvang van de film open. Een filmkaartje kost € 8,50 (Filmvrienden € 7,50). E-tickets bestellen kan zonder extra kosten. Voor het verzenden van tickets en aankopen via het bespreekbureau betaalt u € 1,00 per kaart. U kunt bij het Isala Theater ook De Nationale Bioscoopbon kopen en inwisselen.

 • Isala Filmvriend

  Koop hier uw lidmaatschap
  di 31 mei 00:00 uur
  Isala Theater
  di 31 mei ’22
  00:00 uur
  kaarten