dé evenementenlocatie van Capelle en omstreken

Huur een van de inspirerende ruimtes van het Isala voor uw feest, evenement of zakelijke activiteit. Er zijn allerlei combinaties van zalen en foyers mogelijk, zodat we voor elke gelegenheid een passende ruimte kunnen bieden.

Het Isala is meer dan alleen theater. De grote zaal, foyer of een van de andere ruimtes kunt u huren voor uw activiteiten. Er is een grote capaciteit beschikbaar met uitstekende voorzieningen op het gebied van licht-, geluid- en podiumtechniek. 

Ons theater is bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen, juist omdat wij gewend zijn grote groepen mensen te ontvangen en het een uitstekende locatie is om uw creativiteit te laten prikkelen. De theaterzalen en foyers zijn zowel overdag als ’s avonds beschikbaar, afhankelijk van de programmering.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is in het Isala? Bekijk dan deze voorbeelden
Of neem contact op voor meer informatie of als u een offerte wilt aanvragen.

onderstaande bedrijven en instellingen maken regelmatig gebruik van het Isala Theater

DPFC, ENC, Emmaus College, Jeugtheaterhuis, Thorbecke Scholengemeenschap, ABN-AMRO, Melanchthon Schiebroek, Capelse Schoolvereniging, Codarts Havo voor muziek en dans, Jongerentheater Quint, Roncalli mavo, Gemeente Capelle aan den IJssel, Rabobank, Bibliotheek aan den IJssel, IJsselland Ziekenhuis, Comenius College

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie