Isala als evenementenlocatie

Huur een van de inspirerende ruimtes van het Isala voor uw feest, evenement of zakelijke activiteit. Er zijn allerlei combinaties van zalen en foyers mogelijk, zodat we voor elke gelegenheid een passende ruimte kunnen bieden.

Het Isala is meer dan alleen een theater. De grote zaal, foyer of een van de andere ruimtes kunt u huren voor uw activiteiten. Er is een grote capaciteit beschikbaar met uitstekende voorzieningen op het gebied van licht-, geluid- en podiumtechniek. 

Ons theater is bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen, juist omdat wij gewend zijn grote groepen mensen te ontvangen en het een uitstekende locatie is om uw creativiteit te prikkelen. De theaterzalen en foyers zijn zowel overdag als ’s avonds beschikbaar, afhankelijk van de programmering.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is in het Isala? Bekijk dan deze voorbeelden of het filmpje hieronder dat studio New West van ons theater maakte. Of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

bedrijven en instellingen die regelmatig gebruikmaken van het Isala Theater
DPFC, ENC, Emmaus College, Jeugtheaterhuis, Thorbecke Scholengemeenschap, ABN-AMRO, Melanchthon Schiebroek, Capelse Schoolvereniging, Codarts Havo voor muziek en dans, Jongerentheater Quint, Roncalli mavo, Gemeente Capelle aan den IJssel, Rabobank, Bibliotheek aan den IJssel, IJsselland Ziekenhuis, Comenius College