nieuws

een college saai? niet in het Isala

Van theatercolleges steek je een boel op en er wordt vaak een boeiende show van gemaakt. Bovendien zijn het goede vertellers die dit seizoen naar het Isala komen. Wie wil er nu niet in de collegebanken zitten bij William Rutten, André Kuipers of Michael Pilarczyk?

Lees verder

Isala Friday: Café des chansons

Café des chansons brengt een prachtig programma met de mooiste Franse klassiekers naar het Isala. Begin het weekend goed, bezoek een Isala Friday! 

Lees verder

Isala tipt: Peter Blok op een trapeze

Trapeze is een scherpe en inventieve komedie over twee trapezewerkers die in de nok van het circus klaarstaan om te springen. Dinsdag 25 april in het Isala Theater met topacteurs Peter Blok (Pleidooi, Cloaca, Penoza) en Bas Hoeflaak (Droog Brood, Sluipschutters).

Lees verder

toneel biedt iedereen iets moois

Wie graag geraakt wordt, hard wil lachen of gek is op lezen, maar denkt niet van toneel te houden, moet toch eens een stuk bezoeken in het Isala. Naast ‘traditioneel’ toneel is er namelijk ook een mooi aanbod van komedie, drama en indringende monologen.

Lees verder

Isala Friday: Get up, stand up!

De bekende Isala stand-upcomedy avond is terug van weggeweest. Messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, maar altijd grappig. Begin het weekend goed, bezoek een Isala Friday!

Lees verder

Isala tipt: astronaut André Kuipers

Samen met André Kuipers Op reis naar de toekomst? Dat kan dinsdag 4 april in het Isala Theater. Na een succesvolle eerste tour met uitverkochte zalen komt hij terug naar Capelle om te vertellen over zijn belevenissen als astronaut.

Lees verder

Isala tipt: stand-uptoneel over Richard Pryor

In Pryor vertelt, stand-upt, speelt en zingt de achtkoppige cast zijn turbulente leven. Dinsdag 4 oktober in het Isala Theater hoort het publiek bovendien het livemuziek van het jazzkwartet van Michael Varekamp.

Lees verder

met het hele gezin naar het Isala

Het theater is een magische wereld vol avontuur, ook voor kinderen. Zij zullen het zeker naar hun zin hebben tijdens een Peuter Kleuter Ochtend of familievoorstelling in het Isala Theater. Bij Juf Roos op avontuur (2+) en Kruimeltje de musical (6+) bijvoorbeeld.

Lees verder

Isala Friday: Phil Bee

The voice senior-winnaar Phil Bee brengt u terug naar de jaren 60 en 70 met eigen versies van blues- en soulcovers en zijn eigen nummers. Begin het weekend goed, bezoek een Isala Friday!

Lees verder