nieuws

Nieuws

Gratis tiendaags filmfestival

Van 29 mei tot en met 7 juni is er voor de filmliefhebbers het gratis tiendaags filmfestival We are one: A global film festival. Het is een online initiatief van meer dan twintig filmfestivals om geld in te zamelen voor COVID-19-steun.  

Lees verder
Nieuws

Cultuur in actie

Het Isala Theater kan zijn verrijkende functie niet uitoefenen zonder makers, producenten en andere culturele organisaties. De steunmaatregelen van het kabinet voor hen zijn echter nog onvoldoende. Daarom gaat de culturele sector digitaal demonstreren.

Lees verder
Nieuws

Isala Theater bij u thuis

Een bezoek aan het theater is magisch: een zaallicht dat gedimd wordt, gesprekken die verstommen, het rode doek dat opengaat... Helaas moet het Isala Theater voorlopig de deuren sluiten, maar gelukkig kunt u wel thuis van theater genieten.

Lees verder
Nieuws

Doe mee met de Isala Filmquiz

De laatste film van het seizoen hadden we gepland op dinsdag 26 mei. Helaas zijn er al sinds half maart geen films meer te zien in het Isala. Onze bekende Isala Filmquiz wilden we de liefhebbers echter niet onthouden. Doe mee en win een Isala Filmlidmaatschap voor seizoen 2020-2021.

Lees verder
Nieuws

Nieuw album 3JS

Het twaalfde album van de 3JS De aard van het beest is vorige week verschenen. Met een speciale livestream op YouTube lanceerde ze hun nieuwste album met gasten als Nick & Simon en presentator Kees Tol.

Lees verder
Nieuws

Podcast als remedie

In de nieuwe podcast De kleine remedie bellen cabaretier Peter Heerschop, zanger Paul de Munnik en presentatrice Malou Holshuijsen met artiesten die normaal gesproken op het podium zouden staan. 

Lees verder
Nieuws

Steun het Isala

Normaal gesproken zou in de tweede week van mei de kaartverkoop voor het volgende seizoen beginnen, maar nog steeds is niet duidelijk wanneer dat nu zal zijn. Voor de theaterliefhebbers is het nu mogelijk om het Isala een hart onder de riem te steken in deze periode.

Lees verder
Nieuws

Eerste film over quarantaine-tijd

Toneelgroep Maastricht besloot samen met filmmaker Pieter Kuijpers een film te maken over het leven in quarantaine. Het werd de allereerste video call film Lockdown. De hoofdrollen zijn voor artistiek leiders Servé Hermans en Michel Sluysmans.

Lees verder
Nieuws

Donderdag verwonderdag

Elke donderdag verwonderdag om 18:00 uur komt een dans- of toneelvoorstelling online van negen grote landelijke theatergezelschappen. Stuk voor stuk voorstellingen die het zeker waard zijn te zien als je ze eerder hebt gemist in het theater.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie