nieuws

Nieuws

Cabaret op een rij

Het Isala is helaas gesloten, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven om toch te kunnen genieten van het theater. Via Netflix of andere media is veel cabaret te vinden.

Lees verder
Nieuws

Ook Jon van Eerd online te zien

Al jaren is het een traditie dat Jon van Eerd met kerst in het Isala Theater staat. Zijn shows zijn steevast (bijna) uitverkocht. Voor een klein prijsje zijn de voorstellingen ook vanaf de bank te bekijken. Misschien een leuk idee om met Pasen eens lekker voor te gaan zitten.

Lees verder
Nieuws

Isala Theater bij je thuis

Een bezoek aan het theater is magisch: een zaallicht dat gedimd wordt, gesprekken die verstommen, het rode gordijn dat opengaat... Helaas moet het Isala Theater voorlopig de deuren sluiten, maar gelukkig kunt u wel thuis van theater genieten.

Lees verder
Nieuws

Puzzelen maar

Nu iedereen zo veel mogelijk binnen moet zitten, zijn puzzels een prima oplossing tegen verveling. Daarom hebben we een eigen Isala-woordzoeker gemaakt. Download hem hier of maak een screenshot en los hem op. 

Lees verder
Nieuws
Lees verder
Nieuws

Theater vanaf de bank

Nu de theaters in verband met de coronamaatregelen gesloten zijn, zoeken veel theatermakers en gezelschappen naar alternatieven voor het publiek. Theaterkrant heeft ze voor u op een rij gezet.

Lees verder
Nieuws

Titus & Fien TV is doorslaand succes

Nu de scholen sluiten en kinderen vooral thuis moeten blijven, gaan Titus en Fien, bekend van onder andere Doornroosje de musical, dagelijks om 16:00 uur live op Facebook met Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit!'.

Lees verder
Nieuws

You'll never walk alone

Net als een heleboel andere Nederlanders zitten veel musicalsterren nu ineens thuis. Omdat ze iedereen een hart onder de riem willen steken, maakten ze apart maar toch samen een filmpje.

Lees verder
Nieuws

Filmtips in corona-tijd

Maart zou een Oscarmaand zijn, een maand waarin in het Isala Theater veel Oscarwinnende films te zien zouden zijn. Nu we deze films moesten annuleren, tippen we Oscarfilms die op Netflix te zien zijn.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie