nieuws

achter de schermen bij Conny Janssen Danst

Dans kan je raken zonder woorden, aldus de Cultuurvlogger nadat hij een kijkje heeft genomen bij de repetities van Conny Janssen Danst. In zijn vlog biedt hij een kijkje achter de schermen en een voorproefje van FRAMED.

Lees verder

mooi interview Jack Wouterse in de Volkskrant

In een interview met de Volkskrant vertelde Jack Wouterse onlangs over zijn leven en zijn theatermonoloog Keefman. De acteur staat op de planken met een bijzonder relaas naar het gelijknamige boek van Jan Arends. In een draaikolk van emoties neemt hij u mee in 'een stuk dat hem na aan het hart ligt'. 

Lees verder

praat na met Hella en Freek de Jonge

Dinsdag 18 april is er 's avonds een bijzondere toevoeging aan de vertoning van Het atelier: portret van Hella in het Isala Theater. Na afloop van deze prachtige documentaire kunt u er namelijk over napraten met Hella en Freek de Jonge. 

Lees verder

platina ticket award voor Assepoester de musical

Assepoester de musical heeft pasgeleden een platina VVTP-award in ontvangst mogen nemen. De magische voorstelling vertelt het klassieke verhaal met veel humor, muziek en schitterende kostuums.

Lees verder

de Verleiders zijn terug!

Nu er een nieuw betaalmiddel lijkt te komen, is het tijd voor de Verleiders om opnieuw het podium te betreden. Hun voorstelling Door de bank genomen - Tien jaar later geeft een kritische blik op onze tijd met een wervelende mix van korte lezingen, scènes, interactie met de zaal, grappen én ernst.

Lees verder

jong Capels talent op het podium

Zondag 30 april is de showcase van Capelle On Stage. Talenten tussen de 10 en 18 jaar staan op het podium en zijn allemaal de hoofdact. Ze delen het podium met de populaire Rotterdamse band KUZKO, die na afloop een spetterend concert zal geven. 

Lees verder

Follow the money over zorgcowboys en fraude

Wat hebben Sywert van Lienden, Nina Brink en Heineken gemeen? Ze moesten allemaal door het stof na een onderzoek van de journalisten van Follow the money. De onderzoeksjournalisten vertellen zaterdag 1 april in het Isala Theater hoe zij met hun platform geldsporen volgen en de macht controleren.

Lees verder

winactie Kikker is verliefd

Een winactie speciaal voor kleine Isala-fans! Maak wat moois van de kleurplaat en wie weet win jij het prentenboek Kikker is verliefd van Max Velthuijs. Zondag 23 april komt Kikker bovendien naar het Isala.

Lees verder

naar welke films komt u in april?

U kunt ook in april genieten van de mooiste films in het Isala op de dinsdagmiddag en -avond. De Oscargenomineerde films Tár en Aftersun staan op het programma, evenals de parel Het atelier: portret van Hella en de dramafilm Toen ik je zag, naar de gelijknamige bestseller van Isa Hoes. 

Lees verder