nieuws

Nieuws

naar welke Isala Film(s) komt u in oktober?

In oktober hebben we vijf films geprogrammeerd die zullen zorgen voor een ontspannen vrijdag- of zaterdagavond. In november vertonen we ook weer films op dinsdag, omdat we dan weer voorstellingen in de grote zaal hebben die dag en het daarmee gelukkig weer haalbaar wordt. 

Lees verder
Nieuws

nominatie Louis d'Or voor René van 't Hof

René van 't Hof krijgt met een nominatie voor Louis d'Or eer voor zijn hoofdrol in Eindspel. De Louis d'Or is de belangrijkste toneelprijs. Een winnaar wordt dit jaar niet gekozen.

Lees verder
Nieuws

nieuwe single Lucas Hamming

Lucas Hamming, onder andere bekend als huisband van DWDD, heeft een nieuwe single uitgebracht en muziekfans kunnen een verfrissende sound verwachten.  

Lees verder
Nieuws

★★★★ voor Niet de vaders

'Hun aanstekelijke, originele voorstelling geeft een inkijkje in een moderne vorm van ouderschap.' Na de première van Niet de vaders hebben Minoux & Eelco Smits een fantastische viersterrenrecensie ontvangen van de Volkskrant

Lees verder
Nieuws

repetities Peppa Pig live! begonnen

De repetities voor Peppa Pig live! zijn begonnen en daarmee komt deze familievoorstelling steeds dichterbij. Nog twee maanden wachten en dan gaat Peppa met haar klasgenootjes op schoolreis naar het Isala Theater. 

Lees verder
Nieuws

Stef Bos in Beste zangers

Op donderdag 3 september 20:30 uur start het dertiende seizoen van Beste zangers. Stef Bos, Milow, Miss Montreal, Wulf, Tabitha, Diggy Dex en Suzan & Freek zingen de mooiste liedjes van en voor elkaar. 

Lees verder
Nieuws

help Vera Mann aan twee muzikanten

Komt musicalster Vera Mann vrijdag 2 oktober met haar beide muzikanten naar het Isala Theater? Door middel van een crowdfundactie hoopt ze dit voor elkaar te krijgen. 

Lees verder
Nieuws

de kassa is weer geopend!

Onze kassa is weer geopend en iedereen is uiteraard van harte welkom. De medewerkers van het bespreekbureau staan weer klaar om het Isala-publiek te helpen met het bestellen van kaarten.  

Lees verder
Nieuws

Renée van Wegberg heeft er zin in

Zaterdag 24 oktober brengt Musical Award-winnaar Renée van Wegberg in het Isala Theater een ode aan Nederlandse zangeressen. In een persoonlijke boodschap laat ze weten dat ze er al heel veel zin in heeft.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie