nieuws

Nieuws vr 17 jan

Naar welke Isala Film(s) komt u in februari?

De winnaars van de Golden Globes zijn bekend. Awkwafina won een Golden Globe voor haar hoofdrol in The farewell. En laat dat nu een van de films van februari zijn! Ook de andere drie films zullen u een ontspannen middag of avond in het Isala bezorgen.

Lees verder
Nieuws do 16 jan

Vijf sterren voor Nina de La Parra

Met haar cabaretsolo Gods wegen spat haar veelzijdigheid van het podium af. 'De la Parra is een knalgoede actrice, heel erg grappig en nul procent pathetisch wanneer ze haar pijn invoelbaar maakt.' (★★★★★de Volkskrant)

Lees verder
Nieuws di 14 jan

Geliefde Meneer Aart overleden

Zondag overleed Aart Staartjes op 81-jarige leeftijd. Sinds 1984 speelde hij de nukkige Meneer Aart in Sesamstraat. Het vijftigjarig jubileum van dit populaire kinderprogramma wordt zondagmiddag 9 februari gevierd in het Isala.

Lees verder
Nieuws di 14 jan

Gratis inleiding bij Yora Rienstra's UP

In UP moet Emma worden opgenomen in een psychiatrische kliniek. Tijdens de gratis inleiding voorafgaand aan de voorstelling vertellen een of twee ambassadeurs van Samen Sterk zonder Stigma over hun mentale gezondheid.

Lees verder
Nieuws di 14 jan

Het wonder van een ex-Ashton Brother

Wat kunt u van ex-Ashton Brother Pepijn Gunneweg verwachten in zijn eerste soloshow The great wonder? Een afwisselende show met variété, acrobatiek, goochelen en absurde komedie. Wat dat inhoudt, is goed te zien in de nieuwe trailer. 

Lees verder
Nieuws ma 13 jan

Nominaties Oscars bekend

Zondag 10 februari worden de grootste filmprijzen, de Oscars, voor de 92e keer uitgereikt. Onverwacht zijn de zes nominaties voor Parasite. Deze film hebben we uitgekozen om dinsdagmiddag 10 maart te vertonen met high wine.

Lees verder
Nieuws do 9 jan

Joke de Kruijf zingt bij Isala dinnershow

Wie de sfeervolle en smakelijke feestdagen mist, hoeft niet te treuren. Bij het Isala Theater staat namelijk zaterdag 25 januari weer een Isala dinnershow op het programma: een culinair diner op het toneel van de grote zaal. De namen van de musicalsterren die optreden zijn nu bekend!

Lees verder
Nieuws ma 6 jan

Golden Globe-winnaars te zien in Isala

De Golden Globes, de grootste filmprijzen na de Oscars, zijn voor de 77e keer uitgedeeld. Enkele films die de komende tijd in het Isala te zien zijn, vielen in de prijzen.

Lees verder
Nieuws ma 30 dec

Van ons voor u: tien tips voor 2020

Van Tineke Schouten tot Sesamstraat, de keuze is reuze. Zien we u in het nieuwe jaar weer?

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie