nieuws

Nieuws

voor uw wensenlijstje? Jandino Asporaat

Na zijn grote succes met Judeska airlines keert Jandino Asporaat dinsdag 1 december solo terug in het Isala Theater met Opgefokt. Dit keer niet als een typetje en met veel medespelers, maar als zichzelf en alleen.

Lees verder
Nieuws

voor uw wensenlijstje? Haal het doek maar op

Heerlijk een avond meezingen met de bekendste Nederlandse hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Zaterdag 17 oktober staat Haal het doek maar op in het Isala Theater met onder anderen Tony Neef en Mariska van Kolck.

Lees verder
Nieuws

hoe werkt het wensenlijstje?

U ziet allemaal mooie voorstellingen uit het nieuwe seizoen op onze website, maar bestellen kan pas dinsdag 25 augustus. Al het moois dat u ziet, hoeft u echter niet te onthouden: u kunt ze op uw wensenlijstje zetten om ze straks in één keer in uw winkelmandje te doen.

Lees verder
Nieuws

wijziging openingstijden kassa

Tot vrijdag 17 juli is het bespreekbureau van het Isala Theater bereikbaar per mail. Vanaf dinsdag 18 augustus zijn we ook weer telefonisch bereikbaar, vanaf 1 september ook fysiek.

Lees verder
Nieuws

Isala Theater en het coronavirus

Het is zover, we zijn weer open! We zijn zó blij dat we u weer een fijne culturele ervaring mogen meegeven. Hieronder leest u meer over de voorstellingen die tussen 12 maart en 1 juni zouden plaatsvinden en over de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen.

Lees verder
Nieuws

koop nu uw Isala Filmlidmaatschap

Wie volgend seizoen korting op de filmprijs en voorrang bij de kaartverkoop wil, kan vanaf nu weer het Isala Filmlidmaatschap kopen.

Lees verder
Nieuws

word Pluche+ en reserveer met voorrang

Dit seizoen is het extra fijn dat u met Pluche+ voorrang krijgt bij het reserveren van uw kaarten. Er zijn tenslotte maar weinig stoelen beschikbaar omdat ook in de theaters 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Bestel dus snel uw Pluche+lidmaatschap.

Lees verder
Nieuws

uw favoriete artiest ZIEN

Een artiest kan niet zonder podium en het podium kan niet zonder artiest. Daaruit is ZIEN ontstaan, dat één-op-één momenten met uw favoriete artiest aanbiedt.

Lees verder
Nieuws

mooie online registratie van Oom Wanja

Theaterproducent Hummelinck Stuurman hielp u en ons met twee mooie online voorstellingen de periode door dat het Isala Theater dicht moest. Ter afsluiting is nu het veelgeprezen stuk Oom Wanja te zien.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie