nieuws

Nieuws

programma Isala Films november

De deuren van het Isala Theater mogen weer open en daarom kunnen Buladó en Made in Italy gelukkig doorgaan zoals gepland, de laatste zelfs met twee extra vertoningen. Nieuw in de verkoop is de kinderfilm De club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest.

Lees verder
Nieuws

Isala Films tot aan kerst

Gelukkig is het Isala Theater weer open. Tot aan de kerstvakantie staan weer elke week films op het programma. Nieuw in de verkoop zijn De club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest, The singing club en extra vertoningen van Made in Italy.

Lees verder
Nieuws

podcasts van theaterartiesten

Toe aan iets anders dan een film, serie of boek? Luister dan eens naar de comedypodcast van bijvoorbeeld Theo Maassen of naar verhalen uit de boeken van Paulien Cornelisse. 

Lees verder
Nieuws

gitaarles van Jaap Kwakman

Altijd al gitaar willen spelen? Jaap Kwakman, bekend als een van de 3JS, leert je online alles over gitaarspelen.  

Lees verder
Nieuws

concerten in de huiskamer

'Isala Theater bij u thuis' is aangevuld met concertregistraties van verschillende Nederlandse artiesten. Proef de sfeer en geniet van een muzikale avond, gewoon vanaf de bank. 

Lees verder
Nieuws

thuis musicals beleven in november

Nog een keer genieten van musicals die eerder te bewonderen waren in het Isala Theater. Dat kan gewoon thuis, vanaf de bank.

Lees verder
Nieuws

kleuren maar!

Kleuren is voor kinderen een leuke bezigheid. Daarom delen we een aantal kleurplaten van onder anderen Buurman & Buurman die aan het kamperen zijn, net zoals ze dit seizoen deden in het Isala.

Lees verder
Nieuws

Isala Theater bij u thuis

Een bezoek aan het theater is magisch: een zaallicht dat gedimd wordt, gesprekken die verstommen, het rode doek dat opengaat... Helaas moet het Isala Theater voorlopig de deuren sluiten, maar gelukkig kunt u wel thuis van theater genieten.

Lees verder
Nieuws

lachen vanaf de bank

Nu iedereen meer thuis zit in deze bijzondere tijd, helpt het Isala theaterliefhebbers aan de nodige ontspanning en een lach op het gezicht. We tippen opnieuw van alles om thuis te bekijken.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie