nieuws

met voorrang bestellen? word Pluche+!

Ja hoor, we gaan dinsdag 7 juni 12:00 uur in de verkoop voor seizoen 2022-2023. Het hele seizoen! Wilt u de beste plaatsen? Bestel dan nu een Pluche+lidmaatschap en bestel uw kaarten al vanaf donderdag 2 juni 19:00 uur.

Lees verder

film bijgeboekt: Downton Abbey: A new era

We hebben Downton Abbey: A new era kunnen bijboeken, dus deze wilden we u niet onthouden. U kunt vanaf nu kaarten bestellen voor donderdag 26 mei 15.30 uur en 20:00 uur (Hemelvaartsdag).

Lees verder

bejubelde voorstelling Wim Helsen nu in de verkoop

In Niet mijn apen, niet mijn circus laat Helsen weer zien waarom hij de meester van het absurdisme is.' (★★★★★De Volkskrant)
Wilt u deze voorstelling niet missen? U kunt nu kaarten bestellen.

Lees verder

nieuwe stoelen voor de grote zaal

Mooi nieuws: deze zomer worden de stoelen in onze grote zaal vervangen. U zit dus straks nóg lekkerder te kijken naar bijvoorbeeld Niet mijn apen, niet mijn circus van Wim Helsen.

Lees verder

naar welke Isala films komt u in mei?

Mei is alweer de laatste filmmaand van het seizoen. Daarom is het extra leuk om een middag of avond uit te gaan en een of meerdere films te bezoeken. Tijdens de allerlaatste film organiseren wij iets speciaals. Dit wilt u niet missen!

Lees verder

de muziek van Sting maar dan anders

Verrassende combinaties van pop, rock, jazz en klassiek geven een frisse interpretatie aan de beroemde liedjes van Sting en The Police. Beluister de nieuwe trailer en bekijk mooie scènefoto's voor een sfeervol voorproefje dat smaakt naar meer. 

Lees verder

een brochure, toch nog!

We zijn zo trots op het mooie, bomvolle programma dat we nog hebben de komende maanden, dat we het niet konden laten eindelijk weer een brochure te maken. 

Lees verder

hapjes- en drankenaanbod vernieuwd

Als u naar het theater gaat, betekent dat ook genieten van uw gezelschap en een goed gesprek met een drankje en iets lekkers erbij. Natuurlijk kunt u daarvoor terecht bij het Isala, zeker nu we ons assortiment hebben vernieuwd. 

Lees verder

nieuw aanbod op Scapino streamt

Het Rotterdamse Scapino Ballet heeft het aanbod op het eigen streamingsplatform uitgebreid. Op Scapino Streamt staan nu onder meer ook de voorstellingen Scala, The Great Bean en een greep uit korte dansstukken gemaakt voor TWOOLS. 

Lees verder