nieuws

Nieuws

Laatste kaarten!

De voorstellingen van Ruth Jacott, Rumag. en Sara Kroos zijn bijna uitverkocht, dus wees er snel bij als u er naartoe wilt. 

Lees verder
Nieuws

INDO-lente opnieuw in het Isala

In maart en april kunnen Indo’s en Indolovers drie keer naar het Isala Theater komen voorstellingen in het kader van INDO-lente: Six String Sessions XL, Hallo Bandoeng! en Mijn oom uit Ambon.

Lees verder
Nieuws

Vijf sterren voor Her Majesty

Her Majesty duikt dit seizoen in de geschiedenis van de countryrock en dat pakt goed uit. 

Lees verder
Nieuws

Win het boek Koning van Katoren

Koning van Katoren, naar het bekende boek, is nu te beleven als familiemusical. Noem de schrijver van het boek en maak kans op het boek Koning van Katoren.

Lees verder
Nieuws

Lisa Ostermann wint Leids Cabaret Festival 2020

Thjum Arts en De Vriendendienst waren goed, maar Lisa Ostermann is uitgeroepen tot winnaar van de avond. Al deze finalisten zijn te zien in de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival. Zo ook in een uitverkocht Isala.

Lees verder
Nieuws

Veel Oscarfilms in maart

Parasite is met vier Oscars, waaronder die voor beste film, de grote winnaar van de Oscars van dit jaar. Heeft u 'm al geboekt, met of zonder high wine?

Lees verder
Nieuws

Isala Theater zoekt Capelse portretten

Nieuwsgierig naar uw mede-stadsbewoners? Vanaf maart geeft het project Capelse portretten de stad een gezicht. Hiermee wil organisator Isala Theater Capellenaren met elkaar verbinden. Onderdeel ervan is een fototentoonstelling in de foyer, waarvoor iedereen nu een portretfoto van een bijzonder gewone Capellenaar kan insturen.

Lees verder
Nieuws

Geweldige recensies voor Goodbye, Norma Jeane

Alleen maar vier sterrenrecensies voor Goodbye, Norma Jeane! De topcast en de eenvoud van de musical doen iedereen versteld staan, inclusief de programmeur José van der Knaap, die bij de première aanwezig mocht zijn.

Lees verder
Nieuws

Lovende reacties voor Pearl

Het barokspektakel Pearl is een groot succes onder het publiek. 'Pearl is mijn favoriet. Het heeft me geraakt en maakte me aan het huilen.'

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie