nieuws

Ronald Goedemondt in Isala

Ronald Goedemondt heeft zojuist zijn nieuwe tour bekendgemaakt. Donderdag 12 januari komt de cabaretier naar het Isala Theater met Met knielende knikjes. De kaartverkoop begint dinsdag 13 december 13:00 uur. Voor Pluche+ is dit donderdag 8 december 13:30 uur.

Lees verder

Yunus Aktas wint Cameretten Festival 2022

De winnaar van het Cameretten Festival 2022 is Yunus Aktas. Gefeliciteerd! Vrijdag 9 december maken hij en de twee andere finalisten hun debuut op het podium van het Isala. 


Lees verder

namen eerste Get up, stand up! bekend

Get up, stand up!, de bekende Isala stand-upcomedy avond, is terug van weggeweest. Dit seizoen worden er maar liefst drie avonden georganiseerd, waarvan de eerste op vrijdag 16 december. En de namen zijn bekend! 

Lees verder

naar welke films komt u in december en januari?

In december en januari staan er weer diverse films op het programma op de dinsdagmiddag en -avond. Zo eindigt en begint u het jaar goed. 

Lees verder

vacatures: coördinator facilitaire zaken & allround technicus

We hebben momenteel twee vacatures openstaan. Wie komt het gezellige team van het Isala Theater versterken als coördinator facilitaire zaken of als allround theatertechnicus?

Lees verder

mooie recensies voor Peter en Viggo

Mooie recensies kregen Peter Heerschop en Viggo Waas voor hun nieuwe cabaretvoorstelling Er gaat nog iets heel moois gebeuren. In de talkshow Khalid & Sophie vertelden ze openhartig over het herseninfarct van Viggo, dat de voorstelling een nieuwe draai gaf.

Lees verder

Jon van Eerd stopt als Harrie Vermeulen

Jon van Eerd heeft onlangs bekendgemaakt dat hij bij Zo vader zo zoon voor het laatst in de huid kruipt van zijn alterego Harrie Vermeulen. Het toneelstuk is onlangs in première gegaan en is rond de kerstdagen te zien in het Isala Theater. 

Lees verder

Tania Kross op televisie

Heel Nederland heeft de zangkunsten van operagrootheid Tania Kross leren kennen, onder andere door haar deelname aan Beste zangers. Nu is zij op tv te zien als jurylid bij ARIA en biedt Cornald Maas in Volle zalen een unieke blik achter de schermen van haar. 

Lees verder

Stef Bos in het nieuws

Stef Bos heeft veel te vieren. De eerste single van zijn nieuwe album is verschenen en hij gaat weer de theaters langs met de solovoorstelling Bloemlezing 2022. In het Isala Theater is hij later dit seizoen te zien met Bitterlief. 

Lees verder