nieuws

Nieuws vr 6 dec

Naar welke Isala Film(s) komt u in januari?

In januari is het afgelopen met de officiële feestdagen. Maar is het niet elke dinsdag een beetje feest, als u naar het Isala kunt voor een mooie film? Sorry we missed you was al eerder in de verkoop, maar voor de andere drie films in januari kunt u vanaf nu kaarten bestellen, zowel voor de middag als de avond.

Lees verder
Nieuws vr 6 dec

Extra voorstelling Kasper van der Laan

Na de première van de debuutvoorstelling van cabaretier Kasper van der Laan volgden volop lovende recensies. 1 kilo was daarvóór al uitverkocht in het Isala en een reprise kon dan ook niet uitblijven. 

Lees verder
Nieuws wo 4 dec

Heeft u gestemd voor de Top 2000?

Tot 7 december kon er gestemd worden op uw favoriete nummers in de Top 2000 en vrijdag 20 december wordt de gehele lijst van 2019 bekendgemaakt. Tien dagen later geniet u in het Isala live van de beste Top 2000-hits.

Lees verder
Nieuws di 3 dec

Hans Aarsman schrapt 'saai' uit woordenboek

In Dokter Aarsman vertelt Hans Aarsman over het ontdekken van nieuwe dingen en vraagt hij u alles met een open blik te bekijken. Hij belooft u in de teaser van zijn voorstelling één ding: na afloop kunt u 'saai' uit uw woordenboek schrappen.

Lees verder
Nieuws ma 2 dec

En de winnaar van Cameretten Festival 2019 is...

...Remy Evers! Remy won de juryprijs en is dus de winnaar van Cameretten Festival 2019. De publieksprijs ging naar Tobi Kooiman. Vrijdag 7 februari komen de twee heren, plus de derde finalist Henk Overdijk, naar het Isala.

Lees verder
Nieuws do 28 nov

Cadeautip: een heerlijk avondje Isala

Het is alweer december, dus u denkt waarschijnlijk al na over leuke cadeaus voor uw familie, vrienden of zakenrelaties voor de feestdagen. Maar ja, iedereen heeft toch alles al? Geef daarom eens een ervaring, zoals een heerlijke avondje in het Isala Theater.
Lees verder
Nieuws do 28 nov

Mooie recensies voor Bram van der Vlugt

In de thrillerkomedie Enkele reis spelen Bram van der Vlugt, Wieteke van Dort en Trudy Labij de drie hoofdrollen. Samen zijn zij goed voor 170 jaar theaterervaring. Misschien niet zo verrassend dus dat de recensenten positief zijn over het toneelstuk.

Lees verder
Nieuws do 28 nov

Isala Theater en Noes Fiolet Studio’s werken samen

Het Isala Theater en Noes Fiolet Studio’s slaan voor het derde seizoen op rij de handen ineen voor de promotie van dans. Dit seizoen zijn de dansers van Noes Fiolet Studio’s ambassadeurs van de dansvoorstelling Between us door breakdancegroep The Ruggeds, donderdag 12 december in het Isala Theater. Bezoekers worden voorafgaand aan de voorstelling in de foyer getrakteerd op een optreden van een groep dansers van de Capelse dansstudio.

Lees verder
Nieuws vr 22 nov

Bestel uw kaarten voor de Isala Films van december

Deze Isala Films maken de korte dagen in december en begin januari een stuk aangenamer. 

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie