The Fortunate Sons

The best of CCR
Bekend van The tribute - battle of the bands
  • do 29 mei ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • Costexplainer: De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Ga mee met The Fortunate Sons - bekend van The tribute - Battle of the bands - naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van Creedence Clearwater Revival. Een feest der herkenning voor jong en oud.

Bad moon rising, Proud Mary en Who’ll stop the rain... Dit is zomaar een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die CCR op haar naam heeft staan. Klassiekers die de tand destijds moeiteloos hebben doorstaan en bij vele generaties in het muziekgeheugen gegrift staan. Dankzij het magische stemgeluid van John Fogerty en de talloze hitsingles groeide CCR eind jaren '60 uit tot een van de grootste bands uit de muziekgeschiedenis. 

The Fortunate Sons hebben met hun zeer succesvolle deelname aan het SBS6-programma The tribute – Battle of the bands de muziek van CCR bij het grote publiek weer flink onder de aandacht gebracht en gezorgd voor een ware CCR Revival.

De jury over de tributeband:
'It’s the real deal! Dit is exact wat een tributeband van CCR moet zijn.' (Spike)
'Ongelofelijk dat we een tributeband hebben die CCR zo lekker speelt. Helemaal te gek, echt waar!' (Angela Groothuizen)

credits

muzikanten Toon Eppink, Arn Kortooms, Ipo van Drooge en Jan van Bijnen foto William Rutten