Weergave opties

Voorstellingen die niet in een hokje zijn te plaatsen, dat zijn theaterspecials. Altijd een bijzondere ervaring die u niet snel nog eens kunt beleven, dus mis het niet!

 • Isala pubquiz

  Presentator: Chris Piguillet
  vr 6 okt
  -
  vr 3 mei

  Wanneer de voorstellingen  op uitverkocht staan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 • Wim Daniëls

  Filosofietsen
  di 17 okt

  Filosofietsen is een theatercollege waarin de geschiedenis en ontwikkeling van de fiets centraal staan. Een bezoek aan deze voorstelling maakt fietsen nog fijner. Een voorstelling voor iedereen die een fiets heeft.

 • Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren

  Social squad
  vanaf 8 jaar | met meet & greet
  vr 27 okt

  Een interactieve TikTok-show door drie zeer populaire TikTokkers vol humor, muziek en sketches. Een must-see voor iedereen die dagelijks geniet van het kijken naar TikTok-video’s.  

 • Saskia Noort, Stella Bergsma e.a.

  Unbeschreiblich weiblich
  do 16 nov

  Wat is een vrouw eigenlijk? Is ze haar maatschappelijke positie? Haar lichaam? Haar relaties of uiterlijk? Is dit alles met een pen te beschrijven? Saskia Noort en Stella Bergsma wagen zich eraan.

 • Terug naar Prinsenplein

  Gershwin Bonevacia
  Een ode aan de onbevreesde ik
  za 18 nov

  Gershwin Bonevacia is dichter, schrijver en performer. Terug naar Prinsenplein is een onderzoek naar het verleden, familiebanden en het kind-zijn. Tegelijkertijd is het een ode aan de jonge onbevreesde ik-figuur en een verwoede poging om die terug te vinden in de volwassen Gershwin.

 • Patrick Nederkoorn en Sjoerd Groeskamp

  Overvloed
  cabaret, klimaat en wetenschap
  vr 8 dec

  In een tijd waarin het ene alarmerende rapport over het klimaat het andere opvolgt, bundelen fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn hun krachten. In de Overvloed doen ze cabaret, klimaat en wetenschap in de blender.

 • Moord in Isala: Jailbreak

  Los puzzels en escape room-opdrachten op
  za 6 jan

  Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 • Meester Mark

  De grappigste taalfoutjes uit de klas
  vr 19 jan

  Honderdduizenden mensen genieten elke dag van de taalfoutjes die Meester Mark deelt op social media en zijn boek haalde de Bestseller Top 60. Zijn eerste theatervoorstelling staat in het teken van de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen.

 • Omdenken - Zoals verwacht loopt alles anders

  Berthold Gunster
  reprise
  vr 9 feb

  Na twee succesvolle theatertours door het hele land stond Berthold Gunster vorig seizoen in het Isala met een vernieuwde en verbeterde show over het omdenken van problemen. Wegens succes op herhaling!

 • The Cinemusic experience

  René Mioch en het Cinemusic orkest
  za 10 feb

  Na een succesvolle tournee komt het Cinemusic orkest nu voor het eerst naar het Isala. In deze unieke belevenis speelt het 36-koppige orkest de filmmuziek van meer dan twintig wereldberoemde speelfilms, met synchroon op de achtergrond de originele filmbeelden op een groot scherm.

 • Yuto & de boom

  Cézanne Tegelberg & company
  4 t/m 104 jaar
  za 24 feb
  -
  zo 25 feb

  Dompel je onder in de betoverende wereld van Yuto. Met een koptelefoon ga je op het toneel op ontdekkingstocht door een steeds veranderend labyrint vol poppen, schaduwen en magische werelden. Een prachtige theaterervaring voor jong en oud.

 • Moord in Isala: Happy holidays

  Los puzzels en escape room-opdrachten op
  za 2 mrt

  Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 • Tall Tales Company

  Facades
  za 23 mrt

  Het Rotterdamse circusgezelschap Tall Tales Company is inmiddels een vaste waarde in ons programma. Opnieuw koppelen de acrobaten een toegankelijke en spectaculaire beeldtaal aan een gelaagde inhoud.

 • Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

  Schandalig mooie opera!
  vr 3 mei

  Na hun succesvolle tournee van de voorstelling Bij twijfel hard zingen zijn Francis van Broekhuizen en Gregor Bak weer terug met een geheel nieuwe voorstelling: Schandalig mooie opera!

 • Circumstances

  Glorious bodies
  Circushistorie gearchiveerd in het lichaam | vanaf 8 jaar
  di 7 mei

  Een fysieke, ontroerende en hoopvolle circus- en dansvoorstelling over de draagkracht van ons lichaam, over zien en gezien worden en over de grens tussen klassiek en hedendaags circus. Met zes acrobaten tussen de 53 en 67 jaar met een verleden in het klassieke(re) circus.

 • Moord in Isala: The superheroes

  Los puzzels en escape room-opdrachten op
  za 11 mei

  Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 • 007 dinnershow

  Remko Harms e.a.
  vr 31 mei

  De 007 dinnershow neemt u mee op een muzikale reis door de avonturen van 's werelds meest populaire en beroemdste spion, van Goldfinger tot Skyfall en van Thunderball tot Octopussy. Met Remko Harms als James Bond.