Finalistentour Leids Cabaret Festival 2024

David Linszen e.a.
Kom langs en laat je verrassen!
  • za 18 mei ’24
    20:30 uur - 22:35 uur
    pauze 21:40 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

De finalisten van het Leids Cabaret Festival trekken het land in met de Finalistentour. Zij doen de finaleavond dubbel en dwars over. Zonder stress en blinde paniek deze keer, maar met extra veel plezier.

David Linszen heeft overtuigend de 44e editie van het Leids Cabaret Festival op zijn naam geschreven. Zowel de juryprijs, als ook de publieksprijs en de studentenjury prijs wist de Amsterdamse cabaretier in de wacht te slepen. In de finale stond David tegenover finalisten Said El Hassnaoui en Tim Kroezen, die ook mee op tour gaan.

Ontdek de nieuwe lichting cabaretiers tijdens de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival. Bereid je voor op een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret, fysieke slapstickvoorstellingen en alles daar omheen en tussen. Overgoten met een groot gevoel voor humor.

Wist je dat veel jonge talenten van vroeger inmiddels graag geziene ‘oude rotten’ in het vak zijn? Denk aan: Najib Amhali, Lebbis & Jansen, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Micha Wertheim, Tim Fransen, Katinka Polderman. En van de jongere generatie: Lisa Ostermann, Jasper van der Veen, Kasper van der Laan en Martijn Kardol. Niet de minsten!