Sezgin Güleç

Try-out
try-out
  • do 30 mei ’24
    20:30 uur - 21:50 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Rotterdammer, Comedytrain-lid en aanstormend talent Sezgin Güleç. Niet voor tere zieltjes, wel extreem grappig. Vorig jaar was hij bij ons te zien in het voorprogramma van Patrick Laureij, nu komt Sezgin met zijn eigen show naar het Isala.

Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die zit in de race om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden. Na het zien van de show zul je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was een lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van het podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je. Tot in het theater.

Daniël Arends over Sezgin:
Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er gewoon als dier staat dat doet wat het moet doen.  Namelijk onvoorspelbaar, uniek en vooral grappig zijn.'

In januari 2024 werd Sezgin door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2024.

credits

foto Han Ernest