Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Peuter Kleuter Ochtend: Meneer Monster
vanaf 2 jaar

Over een kleine mol... is een fysieke, bijna woordloze Meneer Monster-productie. Een supergrappige slapstickvoorstelling naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. Een aanrader!

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren. Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

dit is een:

Peuter Kleuter Ochtenden zijn een gezellige manier om de zondagochtend mee te beginnen. Vanaf 10.00 uur bent u welkom om te genieten van koffie met iets lekkers. De foyer toveren we om tot een waar speelparadijs met speelgoed in overvloed, van mega legoblokken tot een trampoline en van een speelhuisje tot loopauto’s. We doen dit in samenwerking met Speel-o-theek Berend Botje.

Meneer Monster
is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen waarmee ze de harten van hun jonge én volwassen publiek willen veroveren. Hun theater zit vol humor, fantasie en verbeeldingskracht en de voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter: energiek, fysiek en vol spelplezier. Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen Over een kleine mol, Fantastische meneer Vos, De Gruffalo en De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018).

credits

spel David Westera en Rogier van Erkel of Gerold Guthman eindregie Henk de Reus publiciteitsbeeld Studio Matusiak