Get up, stand up!

Comedy night i.s.m. Comedytunes
  • vr 10 mei ’24
    20:30 uur - 22:35 uur
    pauze 21:30 uur
    Luc Lutz zaal ongeplaceerd

Get up, stand up! is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, soms met een muzikale twist, maar altijd grappig. Na het succes van afgelopen seizoen nu vier avonden!

De Luc Lutz zaal is deze avond omgebouwd tot een heuse comedyclub inclusief bar. Hier ziet u stand-upcomedians van de Comedy Explosion van Nederlandse en Vlaamse bodem die hun uiterste best doen om u te laten lachen. Soms zelfs aangevuld met een comedian van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-upcomedy. Een Master of Ceremonies (MC) is de hele avond uw gastheer. 

De line-up van deze avond is:

Ronald Smink (MC) is de oprichter van Comedytunes en op het podium een levend stripfiguur die volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard en de waanzin van kinderen krijgen. 
Felix Heezemans heeft een absurdistische kijk op het leven. Er zijn maar weinig andere comedians die op zo’n grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Dat gaat van plakjes kaas tot mensen op een cruiseschip.
Jasper van der Veen debuteerde in 2021 en daarover zei de pers: 'Van der Veen is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in'. Eerder dit jaar stond in het Isala met zijn tweede avondvullende programma.
Tom Sligting heeft een meesterlijke mimiek en een zeer vlotte babbel. Deze  geboren komiek met Amsterdamse tongval heeft heel wat vlieguren gemaakt op verschillende podia door het land en elke keer is het weer een feestje met hem.

credits

i.s.m. Comedytunes