Proloog

Feestelijke opening seizoen 24|25
Gratis met pluche+

Graag nodigen wij iedereen uit voor de Proloog: de feestelijke presentatie van het programma voor het seizoen 24|25. Een bomvolle jublieumeditie, want het Isala Theater bestaat 25 jaar! Deze avond krijgt u een voorproefje van een aantal voorstellingen. Het programma is nog een verrassing, maar dat het een leuke avond wordt is wel zeker. 

Om als Pluche+ uw gratis plaatsen voor de Proloog te reserveren, moet u ingelogd zijn op onze website. Het is belangrijk dat u hiervoor het e-mailadres gebruikt waarmee u Pluche+ bent. Zodra u ingelogd bent, herkent het systeem u als Pluche+. Dit ziet u op de homepage onder uw naam staan. Kies uw plaatsen en klik op 'afrekenen'. Na bevestiging krijgt u de gratis e-tickets toegestuurd.

Wilt u ook naar de Proloog maar bent u nog geen Pluche+ (vriend van het Isala Theater)? Dan kunt u vanaf dinsdag 9 april 12:00 uur kaarten bestellen voor € 7,50. Of natuurlijk voor € 52,00 per seizoen Pluche+ worden. Dan geniet u met twee personen van allerlei voordelen, waaronder twee gratis kaarten voor deze Proloog en voorrang bij de kaartverkoop.

Als u iets leuks heeft gezien op de Proloog, kunnen Pluche+ voor deze en andere voorstellingen vanaf maandag 6 mei middernacht kaarten reserveren. Tip: al eerder kunt u de voorstellingen van uw keuze op uw wensenlijstje zetten door op het hartje te klikken. Vanaf middernacht kunt u deze in één keer aan uw winkelwagen toevoegen en bestellen.