Tim Fransen

Onbekommerd
try-out
  • do 20 feb ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Tim Fransen heeft inmiddels drie filosofische cabaretvoorstellingen gemaakt. De laatste twee wonnen zelfs de Poelifinario, de hoogste prijs in de categorie ‘maatschappelijk engagement’. Maar is de wereld er sindsdien nou heel veel beter op geworden? 

Heeft al dat hoogdravende filosofische cabaret zoden aan de dijk gezet? Tim Fransen heeft de balans opgemaakt, zijn conclusies getrokken en besloten het over een andere boeg te gooien. Weg zware maatschappelijke thema’s, weg moralisme, weg met dat filosofisch geneuzel. In deze tijden van crisis en ellende hebben mensen recht op een zorgeloze avond. Lekker lachen, heerlijk lichtvoetig vermaak, entertainment met een grote E. 

Tim gaat het vooral niet hebben over de ellende in het Midden-Oosten. Of over de ecologische catastrofe die op ons af dendert. Of over het feit dat onze samenleving langzaam verbrokkelt tot een cynisch ieder-voor-zich. Nee, Tim houdt zich in. In plaats daarvan tapdans, vuurwerk, showballet, piemelgrappen en grootse musicalnummers. Want vanavond is onbekommerd. Althans, Tim gaat zijn best doen...

credits

foto Corné van der Stelt