Bolder & Van Santen

Noem het een huwelijk
Verhalend en fysiek cabaret
  • za 15 mrt ’25
    20:30 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Een nieuw duo heeft zich gevormd, bestaande uit theatermakers Audrey Bolder en Noël van Santen. Audrey (voorheen cabaretduo Bolder & Plante) en Noël (voorheen cabaretduo Schudden) vormen samen het koppel Bolder & Van Santen. 

De twee vertrekken hun eerste voorstelling vanuit een berg huisraad van zomaar een man en zomaar een vrouw. Alles is gezegd, alles is beleefd en alles is gedroomd. Een leven lang hebben ze met elkaar gesproken, gezwegen, spullen verzameld en nu zitten ze in dat overvolle huis en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk. Een voorstelling over de prachtige ellende waarin liefde kan verzanden. 

Audrey Bolder was op toneel te zien in zeer uiteenlopende (muziektheater)producties bij onder andere theatergroep Aluin. Sinds 2016 speelt Audrey de door haar zelfgeschreven monoloog Bep, over de oudste dochter van Gerrit Rietveld. Verder is Audrey te zien in films en televisieseries als GTST, Flikken Maastricht en Spangas. De laatste jaren wordt ze veel gevraagd als regisseur, onder meer voor de deelnemers van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Noël van Santen won tijdens zijn studie met het duo Schudden het Groninger Studenten Cabaretfestival en werd tweede op Cameretten. Er volgden tien theaterprogramma’s waarvan er drie genomineerd werden voor de Poelifinario. Tussendoor speelde Noël bij onder meer Theatergroep Aluin. Hij speelde in de musical De marathon en de solovoorstelling De nachtwaker

credits

regie Titus Tiel Groenestege foto Titus Tiel Groenestege