Meezingfeest Capelle zingt

de Wannebiezz en jij
  • za 11 jan ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Samen zingen verbroedert, samen zingen geeft ontspanning, samen zingen is gezellig en samen zingen maakt gelukkig. De leukste feelgoodband van Nederland, de Wannebiezz, komt naar Capelle om samen met showmaster Dave van der Wal op zoek te gaan naar jouw gelukshormoon. 

Na het jarenlange succes van onder andere Rotterdam zingt is het hoog tijd dat heel Nederland dit aanstekelijke meezingspektakel leert kennen. Veel bekende hits van de afgelopen vijftig jaar passeren de revue en worden zowel op het toneel als in de zaal uit volle borst meegezongen. Van Malle Babbe tot Una paloma blanca en van Willeke Alberti tot Tom Jones. Voor het meezing-gemak worden de liedteksten geprojecteerd op een groot scherm. Een enthousiast gelegenheidskoor uit Capelle wordt muzikaal ondersteund door de begeleidingsband B!K D!EL en er is een uniek gastoptreden van een lokale artiest. Wie dat is, houden we nog even geheim.

Kortom, een muzikaal feest van herkenning met stadsgenoten op het toneel, goede muziek, lekkere liedjes en vooral heel veel plezier. Wie denkt dat het onmogelijk is om een polonaise te doen in het Isala is nog niet eerder bij een meezingfeest van de Wannebiezz geweest. Laat jouw stem niet verloren gaan en doe mee aan de feestvreugde. 

credits

foto Tanja Otten