Robèrt van Beckhoven

Meesterlijk feest
een theatrale foodexperience
  • zo 10 nov ’24
    15:00 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie en een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten.

Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven serveert deze middag een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, samen met mooie verhalen en een theatraal sausje.

Wat is er nu feestelijker dan het vieren van je verjaardag, je bruiloft, de geboorte van je (klein)kinderen, het kampioenschap van je favoriete voetbalclub of het 25-jarig jubileum van je theater? Er is altijd wat te vieren en wat al deze gelegenheden met elkaar verbindt is de bakkerij. Hét onderwerp waar Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven graag zijn tanden in zet deze middag. 

Van oliebollen, paaseitjes en oranjetompoezen tot een kerststol en een prachtige bruidstaart, het is altijd feest als de bakker is geweest. Een voorstelling die bij iedereen in de smaak zal vallen en waarbij je van tevoren geen al te stevige maaltijd hoeft te nuttigen.

Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die je met zijn verhalen en anekdotes over het bakkersvak aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. Hij is te zien in tv-programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup en zijn eigen serie Brood, en brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dicht bij het publiek. 

credits

foto Raoul Hollants, Wim Lanser