Stephanie Louwrier

Let’s get louder
  • vr 25 apr ’25
    20:30 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Stephanie Louwrier brengt deze succesvolle muzikale onewomanshow van de Parade in een avondvullende versie naar het Isala. Ga mee in een rollercoaster van eerlijkheid, waar cellulitis gewoon cool is en adviezen van Arie Boomsma met een knipoog weer de koelkast in mogen.

Een stembandoperatie en maanden van gedwongen stilte brachten Stephanie tot diepgaande vragen: ‘Ben ik wel eerlijk naar mezelf en anderen? Is mijn stem krachtig genoeg om alles te zeggen wat ik wil?’ Stephanie gaat de ultieme uitdaging aan: ongefilterd eerlijk zijn over alles wat er in haar omgaat.

Stap in haar wereld en ontdek waarom we soms de waarheid verzwijgen terwijl we die eigenlijk willen uitschreeuwen. Op deze ontdekkingsreis gaat ze zelfs de meest herkenbare situaties niet uit de weg. Wat gebeurt er als woorden vastzitten, moet je flink boos zijn om de waarheid te kunnen spreken of kun je alleen eerlijk zijn met een slok op?

Met een loopstation creëert Stephanie live haar eigen muziek. 

De pers over haar Parade-versie van Let’s get louder:
De rockende performer die Louwrier is, is nu meer dan ooit ontketend.’ (Theaterkrant)

‘Louwrier is een genadeloos theaterbeest, dat volledig samensmelt met de krachtige, bombastische vorm en het publiek ademloos achterlaat. Als ze een voetballer was, zou je zeggen: voor zo’n speler ga je naar het stadion.’ (Het Parool)

credits

foto Melvin Simons