Club Classique i.s.m. Nhung Dam

Laatbloeiers
  • za 22 mrt ’25
    20:30 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

In een virtuoos programma van Club Classique en Nhung Dam lopen muziek en tekst naadloos in elkaar over, waarbij de westerse muziek een Aziatische slag meekrijgt. Een heerlijke viering van het niet weten, het buitenbeentje zijn, het ongemakkelijke... vol herkenbare flaters en onverwachte wendingen.Drie zelfverklaarde laatbloeiers brengen een ode aan het leven. Ze zijn toch al laat met dat bloeien. Laat voor alles en vaak ook nog ietwat onhandig. Dan maar de schaamte voorbij en terug naar de oorsprong. 

We rennen door het leven, de duivel zit ons op de hielen. We kijken zelden om. We jagen successen na, denken dat ons leven ervan af hangt. Maar zijn deze doelen niet de maatstaf van een ander? Van die krankzinnig snel draaiende maatschappij? Wat als de boot missen eigenlijk het beste is dat je kan overkomen?

Het is nooit te laat om te bloeien, bloei met ons mee!

Nhung Dam is een meester in verhalen vertellen. Ze weet werelden te scheppen, legt er een vergrootglas op, virtuoos, vol zelfspot en ontroering. Met een onvermoeibare blik kijkt Nhung naar deze wereld, waarbij ze ook zichzelf niet buiten schot laat. Ze is onder andere bekend van de tv-series Dertigers en Klem en het theaterstuk De bananengeneratie. Haar vorige theatersolo Nhung geeft zich bloot werd vol lof ontvangen door de pers.

Club Classique kom je overal tegen: in het theater, om de hoek in het café, thuis op de buis of zomaar in het wild op een weiland. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Ze zijn een graag geziene gast op radio en tv, zoals in het programma Podium Klassiek

credits

spel, tekst & zang Nhung Dam spel & viool Myrthe Helder spel & cello Leonard Besseling tekst & regie Koos Terpstra foto Masha Osipova