Carine Crutzen en Bert Luppes

Hulde!
  • vr 7 mrt ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Hulde! is een tour de force waarin theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes meerdere rollen spelen. Met een prachtige tekst speciaal voor hen geschreven door Peer Wittebols. Een dollemans-trip down memory lane.

Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk – hoera! hoera! – en als ze het feestzaaltje binnen lopen, lijkt het alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwaalt u met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege nest syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer... enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

dit is een:

Geesje
Wie ik ben zonder jou?

Adam
Nou?

Geesje
Geen idee... maar ik ben nu al jaloers op die vrouw.

credits

regie Titus Tiel Groenestege tekst Peer Wittenbols foto Piek Verti