The Analogues

Let it be & Abbey Road
try-out | max. 4 kaarten per persoon
  • di 19 nov ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Let it be en Abbey Road vormen samen het majestueuze slotakkoord van The Beatles, nog één keer vertolkt door The Analogues, integraal, met blazers en strijkers en met behulp van hetzelfde instrumentarium dat The Beatles destijds gebruikten.

Let it be is het laatst verschenen album van The Beatles, maar niet het laatste album dat The Beatles opnamen. Dat was Abbey Road. Paul McCartney spoorde de band aan om nog één keer alles uit de kast te halen met de volledige betrokkenheid van ‘de vijfde Beatle’, producer George Martin. Hiermee werd een periode van ongekende productiviteit afgesloten, drie korte jaren waarin The Beatles zes albums maakten die de popmuziek voor altijd zouden veranderen. De nauwgezette reconstructie van deze iconische Beatles-albums door The Analogues kreeg lovende recensies in binnen- en buitenland.

Deze show is onderdeel van One and One and One is Three, een trilogie waarbij het publiek het complete oeuvre uit de studiojaren van The Beatles nog één keer in zijn volledige omvang en rijkdom kan ervaren. Fantastisch dat we deze productie in het Isala kunnen laten zien!  

credits

foto Ferdy Damman