Arnout Van den Bossche

Coach
  • do 20 mrt ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Voor zijn nieuwe show Coach dook de Vlaamse cabaretier Arnout Van den Bossche in de coaching-wereld, en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger. Met zijn bekende schema’s geeft hij duidelijke en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf.

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om ‘te werken aan jezelf’. Of het nu gaat over daten, ondernemen of zelfs de rommel in je huis… er is werk aan. Geen nood: tegenwoordig staan tal van zelfverklaarde coaches klaar om je te helpen. Maar het aanbod in Nederland is de afgelopen jaren zó sterk toegenomen dat je een coach nodig hebt om je weg te vinden in de wildgroei van coaches. Gelukkig is daar Arnout! 

Arnout Van den Bossche speelt momenteel met Coach een uitverkochte tournee in Vlaanderen. In het voorjaar van 2025 trekt hij met deze show naar Nederland. De afgelopen jaren speelde Arnout in meer dan honderd theaters in Nederland, waaronder meermaals in het Isala, met zijn shows Burn-out voor beginners en De relatiefluisteraar. Hij was finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van de Humo’s Comedy Cup in Vlaanderen.

credits

foto Filip Naudts