Douwe Bob

Theatertour
jubileumvoorstelling
  • di 8 apr ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Voor het eerst komt Douwe Bob naar het Isala! Een avond vol muziek met natuurlijk zijn grote hit van dit moment This world is our home. 

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, vader, dichter, zanger, rock-’n-roller, charmeur, gitarist, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, pianist, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Na het rootsy Americana album Born to win born to lose (2021) verscheen op Valentijnsdag 2024 zijn zesde album, een echte popplaat: Where did all the cool kids go? Met daarop de hits This world is our home en Nothing to lose. Het album gaat over liefde in de breedste zin van het woord. Over je thuis voelen op deze aarde, gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt. 

Dit is een van de 25 jubileumvoorstellingen. We raden u van harte aan na afloop van deze voorstellingen nog even na te genieten in de foyer. Daar trakteren we u graag op lekkers en op leuke horeca-aanbiedingen, zoals een taartje bij de koffie voor de prijs van 25 jaar geleden.

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De beste singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisie Songfestival, werd twee keer onderscheiden me een 3FM Award, een BUMA Award en drie keer met een Edison. In 2023 vierde hij zijn tienjarig jubileum en was hij te zien in het populaire tv-programma Beste zangers

credits

foto Jeremy Ziessen