Tim Hartog

Frictie
  • za 12 apr ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Na het grote succes van zijn Rijnmondse Oudejaars in onze uitverkochte grote zaal komt Tim nu naar het Isala met zijn nieuwe show Frictie.

Op het eerste gezicht is Tim een sympathieke knul, met deugdelijke normen en waarden. Maar deze piekerende ADHD’er, die opgegroeid is in Rotterdam Zuid, bezit veel tegenstrijdigheden. We moeten de confrontatie aangaan met onszelf en met de wereld om ons heen, want zonder frictie is verandering ver te zoeken. En dat leuke leven al helemaal.

Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Tegelijkertijd bevat zijn voorstelling ook een rode draad.’ (juryrapport Leids Cabaret Festival)

Tim Hartog studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie en stond in de finale van het Leids Cabaret Festival. Hij is een graag geziene gast in het Nederlandse comedycircuit en daarnaast ook een veelgevraagd presentator. Op televisie was hij te zien bij The Comedy Factory en De grote improvisatieshow. Hij zat ook in de finale van De slimste mens en speelde op grote festivals als Paaspop en Lowlands. Met zijn ontwapende charme en een hoge dosis grappen weet hij ieder publiek in te pakken.  

credits

regie Wilhelmer van Efferink  foto Anne van Zantwijk