Plien & Bianca

Harrekidee!
try-out
  • do 9 jan ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

In Harrekidee! wacht er een onvergetelijke stoet aan komische typetjes. Plien & Bianca nemen je mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit en laten zien waarom zij tot de top van het Nederlands cabaret behoren.

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam, waar ze in 1993 afstudeerden. Met Changez!, hun allereerste voorstelling, wonnen zij in 1996 Cameretten Festival. Inmiddels zijn Plien & Bianca al jaren een genre op zich. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een achtste theaterprogramma niet uitblijven.

credits

spel Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman regie Patrick Stoof en Kees Prins tekst Roel Bloemen, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Patrick Stoof, Kees Prins choreografie Daan Wijnands