Phil Bee Cocker band

With a little help from my friends
nu te zien in Battle of the bands

De ultieme ode aan Joe Cocker, ‘The voice of Sheffield’, door Phil Bee, The voice (senior) of Holland en een 8-koppige band met louter topmuzikanten.

Vorig jaar was Phil Bee in het Isala met eigen nummers én Joe Cocker-hits. In deze nieuwe show komen alle pareltjes en grote hits van Cocker voorbij, zoals Unchain my heart, Many rivers to cross, The letter, n’Oubliez jamais, You are so beautiful, Feeling alright en uiteraard With a little help from my friends. Een wervelend muzikaal eerbetoon van zeer hoog niveau en de ultieme Joe Cocker show met gevoel, passie en vakmanschap.

Vanaf 6 januari 2024 is op SBS6 te volgen hoe Phil Bee Cocker band heel Nederland terug in de tijd gaat brengen in het populaire tv-programma The tribute – Battle of the bands.

Phil Bee won eerder The voice senior en was zeer succesvol in het tv-programma We want more, wat ook nog eens resulteerde in een duet & single release met André Hazes Jr. Ook kent u Phil misschien van zijn deelname aan de theatershows van Johan Derksen en zijn samenwerking met Jan Akkerman. In 2022 won hij de Dutch Blues Award voor het beste album voor zijn cd-release Live at Tivoli Vredenburg.