Bee Gees Forever

You should be dancing
Bekend van The tribute - battle of the bands

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Inmiddels kent heel Nederland Bee Gees Forever, want afgelopen tijd verrasten ze iedere zaterdagavond weer tijdens hun deelname aan The tribute - Battle of the bands én ze zijn de winnaar geworden!

Met in de finale drie keer een tien van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers ooit uit de afgelopen drie seizoenen. In het Isala brengen ze een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds en de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zeker van de vloer zullen gaan.

Want de legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals To love somebody, Tragedy, Stayin’ alive en How deep is your love. Bee Gees Forever speelt ze allemaal... en meer. Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen.

credits

foto William Rutten