Thunder from down under

De ultieme ladies night out
vanaf 18 jaar
  • di 11 mrt ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Via Las Vegas komen de mooiste, meest gespierde, goed gebouwde en sexy dansers van Australia’s Thunder From Down Under rechtstreeks naar het Isala.

Het zijn de prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en glimmende torso’s die garant staan voor een verleidelijke en smakelijke high-energy show waar je graag naar kijkt. Thunder from down under is geen onbekende meer in dit segment. Wereldwijd hebben miljoenen vrouwen deze hunks al zien optreden en voor hun theatrale shows zijn ze meermaals onderscheiden. Ook zijn ze regelmatig als special guest te zien geweest bij NBC’s Today Show, The Tyra Banks Show, ABC Daytime, Project Runway, The Ellen DeGeneres Show en vele tv-series.

Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de achttien is gepasseerd en hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen. Dit Thunder-feest gaat je stoutste dromen waarmaken!

korting!
Koop zes tickets in één bestelling en je zit gezellig samen in de zaal voor € 205,00 i.p.v. € 231,-
(kies hiervoor groepsticket)

Dit is een van de 25 jubileumvoorstellingen. We raden u van harte aan na afloop van deze voorstellingen nog even na te genieten in de foyer. Daar trakteren we u graag op lekkers en op leuke horeca-aanbiedingen, zoals een taartje bij de koffie voor de prijs van 25 jaar geleden.

credits

foto SPIEntertainment, Roy Beusker en Annemieke van der Togt