Brandweerman Sam live!

Avontuur op Dino Eiland
vanaf 2 jaar
  • zo 9 feb ’25
    13:30 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg, de held van de buurt komt terug met een gloednieuw theateravontuur samen met het brandweerteam, Mandy en al hun vrienden. 

Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen. Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en het brandweerteam maken zich klaar voor verder onderzoek. Lukt het Sam en zijn team om Norbert en de assistent van Professor Pekel op tijd te redden uit de grot?

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal, Norbert Puk, Mandy en Professor Pekel tijdens deze vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, een spannende zoektocht en gewaagde reddingsacties.

dino knutselen Vóór de voorstelling kunnen de kinderen in de foyer hun mooiste dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek. Daarnaast nodigt Brandweerman Sam alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweer of misschien wel als echte onderzoeker naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en het brandweerteam natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.

credits

regie Stijn Mac Gillavry