Dokter Juriaan

Jij bent de liefde
  • zo 1 dec ’24
    15:00 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Deze voorstelling is verplaatst van 12 november naar 1 december 2024. Mensen die kaarten in bezit hebben voor 12 november ontvangen nog bericht. 

Tijdens deze lezing begeleidt Dokter Juriaan je door zijn nieuwste bestseller Jij bent de liefde - leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. Hij doet dat op zijn geheel eigen wijze: confronterend, interactief, met humor en liefdevol tegelijkertijd.

Dokter Juriaan stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar en jij via die weg kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn.

Je past je aan. Je probeert het zo goed mogelijk te doen. Vaak in de hoop om gezien, erkend en gewaardeerd te worden door je omgeving en misschien wel jezelf. Je voelt dat er iets zou moeten veranderen in je leven, maar toch ga je maar door. De angst voor het onbekende en voor de mogelijke oordelen van de buitenwereld is zo groot, dat iets in jou toch weer kiest voor de oude, bekende en dus veilige route. Het resultaat is dat je vasthoudt aan een voor jou verkeerde baan, een krampachtige relatie, schadelijke overtuigingen en dito keuzes. En dat voel je in de vorm van stress, spanning, mentale en fysieke klachten. 

Juriaan Galavazi is arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit, en auteur van de bestsellers Van klacht naar kans en Jij bent de liefde. Met transformatietrajecten, onlinecursussen en een-op-een-coaching in Nederland en Spanje helpt Dokter Juriaan per jaar duizenden mensen in verbinding te komen met zichzelf. Zijn theatercolleges zijn vaak al maanden van tevoren uitverkocht en de trajecten worden lovend ontvangen door man en vrouw, jong en oud, bekend en onbekend. Zijn methodiek is mild, meedogenloos, nuchter en toegankelijk voor iedereen.