Jim Deddes e.a.

De Joardy show
YouTube-fenomeen nu in het Isala
  • vr 18 apr ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

In deze sketchvolle theatershow brengen Jim Deddes en Oscar Aerts (GTST en Costa) het volledige Joardy-universum tot leven. Een avond met de hits Harco, Brian Rompoe, Halleke, zwaar ongefilterd privémateriaal, nieuwe sketches en eigenaardigheden. 

Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes Joardy film: een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTube-fenomeen. In samenwerking met de VPRO maakten Jim en Jan ook drie seizoenen van de webserie De Joardy show (in 2019 bekroond met de Zilveren Nipkowschijf). Momenteel zijn zesamen met Nick Putman wekelijks te horen in hun beruchte podcast AT6 - Het echte geluid uit Amsterdam.

Juryrapport Nipkowschijf:
Je kunt veel theorieën op de humor van Joardy loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.

'In Joardy’s absurde humorcollage kan iedereen om iets anders lachen.' (★★★de Volkskrant)

'Jim Deddes steelt ook in het theater de show als Harco en Brian Rompoe.' (Theaterkrant)

Dit is een van de 25 jubileumvoorstellingen. We raden u van harte aan na afloop van deze voorstellingen nog even na te genieten in de foyer. Daar trakteren we u graag op lekkers en op leuke horeca-aanbiedingen, zoals een taartje bij de koffie voor de prijs van 25 jaar geleden.

credits

spel Jim Deddes en Oscar Aerts tekst Jim Deddes en Jan Hulst regie en lichtontwerp Jan Hulst, Bart van den Heuvel en Wannes van der Veer muziek Nick Putman foto Ashley Röttjers