De NEEhoorn

Iris Bakker, Daniëlle Deddens e.a.
vanaf 7 jaar | De brutaalste musical van het jaar
  • zo 29 dec ’24
    14:00 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn. Deze brutale en stoere familiemusical is gebaseerd op het populaire kinderboek De NEEhoorn, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop en met muziek van hiphopcollectief DIEHELEDING. 

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuisvoelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden. De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS.

De NEEhoorn is een musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer of zus ook veel te lachen. De muziek, speciaal gecreëerd door het dynamische hiphopcollectief DIEHELEDING, maakt het een energieke voorstelling voor het hele gezin met liedjes die extreem goed in je hoofd blijven hangen.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Marc-Uwe Kling en Astrid Henn.  De Nederlandse versie is geschreven door bekroond schrijver Jaap Robben en inmiddels meer dan 130.000 keer verkocht.

credits

spel Iris Bakker, Daniëlle Deddens, Max Laros en Lucas Schilperoort regie Naomi van der Linden script Peter Heerschop muziek DIEHELEDING