Lunchconcert

Laureaten van het Prinses Christina Concours

De werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering organiseert een aantal keer per seizoen een concert met jonge talenten van het Prinses Christina Concours. 

Roos Vondenhoff - piano & fagot
Emma Vondenhoff - harp & fagot

Roos en Emma Vondenhoff zijn geboren op 14 oktober 2008 in Rotterdam.
Roos speelt piano sinds ze drie jaar oud is en fagot sinds ze tien is. Emma speelt harp sinds ze drie jaar oud is en fagot sinds ze elf is. Zij hebben piano-, harp- en fagotles aan het Codarts Lyceum in Rotterdam.

Roos en Emma houden van samenspelen. Ze doen dit graag in verschillende samenstellingen. Roos op de piano en Emma op de harp en samenspelen op de fagot vinden ze een feestje. Ze zitten naast elkaar in de orkesten bij het YTO en RJSO en ze hebben ook al een aantal keer een dubbelfagot concert mogen spelen.

In februari 2023 hebben ze meegedaan aan het Prinses Christina Concours en een aanmoedigingsprijs gewonnen.

Kaarten à € 5,- incl. koffie/thee na afloop zijn te reserveren via www.isalatheater.nl of – alleen met pin of contactloos – verkrijgbaar bij de kassa van het theater.

Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding